31 ian. 2022 | 10:27

Ianis Hagi, coleg cu un alt român la Rangers. Cine e jucătorul care a semnat cu campioana Scoției

Sport
Ianis Hagi, coleg cu un alt român la Rangers. Cine e jucătorul care a semnat cu campioana Scoției
Ianis Hagi va lipsi până la finalul sezonului, dar un alt român a sosit la Rangers

Ianis Hagi, coleg cu un alt român la Rangers. Internaționalul de 23 de ani va rata tot sezonul ctual din cauza accidentării suferite într-o partidă din Cupa Scoției, pe 21 ianuarie. Mijlocașul a fost operat pentru ruptura ligamentelor încrucișate și va absenta aproximativ 6 luni. Dar Ianis Hagi nu va mai fi singurul român de la campioana Scoției, un alt compatriot semnând cu gruparea de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi, coleg cu un alt român la Rangers

Ianis Hagi, coleg cu un alt român la Rangers. Mijlocașul român a avut un ghinion teribil și s-a accidentat grav într-o partidă din Cupa Scoției, disputată vinerea trecută. Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 14, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept în urma unui contact dur cu un adversar.

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor genunchiului și a fost deja operat, luni, într-o clinică din Londra. El a transmis un mesaj pe o rețea socială imediat după intervenția chirurgicală.

„Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă.

Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare”, a scris Ianis Hagi pe Instagram.

Cine e jucătorul care a semnat cu campioana Scoției

Accidentarea lui Ianis Hagi i-a pus pe cei de la Rangers în situația de a-i căuta rapid un înlocuitor. Presa scoțiană scria că acesta ar putea fi chiar compatriotul acestuia, Olimpiu Moruțan, de la Galatasaray. Dar gruparea de pe Ibrox Park l-a adus de la Manchester United pe ivorianul Amad Diallo (19 ani) sub formă de împrumut pentru 6 luni. De altfel, Diallo a și înscris, în partida de sâmbătă, contra celor de la Ross County, scor 3-3.

Dar Ianis Hagi are parte, totuși, de un conațional la Rangers. Conform ibroxnews.com, fundașul de 17 ani, Kevin Ciubotaru a semnat un contract pe 2 ani cu campioana Scoției. Kevin Ciubotaru s-a născut pe 2 februarie 2004, la Roma și a început fotbalul la echipa italiană de juniori Ciampino. Ulterior, a fost crescut de formațiile austriece Rapid Viena și Austria Wacker.

Anul trecut, că Ciubotaru s-a aflat în atenția lui Tottenham, într-o perioadă în care ajunsese la AVA Academy din Londra, dar mutarea a căzut, la acel moment, din cauza legislației post-Brexit. Înainte de a semna cu Rangers, el se afla în proiectul de juniori Kinetic Academy, în parteneriat cu Harris Academy Tottenham din Londra.

Noul coleg al lui Ianis Hagi a fost selecționat și în naționala României U18. El poate juca fundaș stânga, dar și pe o poziție mai avansată, tot pe banda stângă.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro