Ianis Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut. În ce sport mai excelează VIDEO

Ianis Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut. În ce sport mai excelează VIDEO
Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers, s-a accidentat grav la genunchiul drept, în luna ianuarie, într-o partidă din Cupa Scoției

Ianis Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut. Mijlocașul lui Rangers se află încă în perioada de recuperare după accidentarea la genunchi suferită în ianuarie. Internaționalul român a revenit în România unde se bucură de prezența familiei și a prietenilor, el relaxându-se chiar la hotelul Iaki, pe care tatăl său, Gică Hagi, îl deține în Mamaia. Dar Ianis Hagi iubește și un alt sport, el postând câteva clipuri în care-și arată măestria, dovedind și că se poate baza pe piciorul afectat

Ianis Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut

Ianis Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut. Internaționalul român este „tras pe dreapta” ca jucător, încă din ianuarie, după grava acidentare suferită la genunchi. Mijlocașul român se află încă în perioada de recuperare, dar, în perioadaa de vară, a preferat să revină în România, lângă familia și prietenii săi.

„Să fiu accidentat și să nu pot să fac ceea ce iubesc e că și cum îi iei unui copil jucăria și îl lași într-o camera singur! cred că înnebunește!

Îmi aduc aminte prima dată când am început să merg după operație, eram acasă și zâmbeam încontinuu! Mama mă întreba dacă râd sau am văzut ceva haios, pur și simplu îi ziceam că e prima zi în care merg, e ceva incredibil. Simțeam că era imposibil să mai merg după ce m-am operat!”, a dezvăluit vedeta lui Rangers, pentru as.ro.

Ce sport preferă să practice, în afară de fotbal

Ianis Hagi și-a prezentat procesul de recuperare într-un serial, „The Comeback” („Revenirea”), din care au fost difuzate trei episoade. În ultimul dintre ele, el mărturisea că va munci mult și toată vara pentru a accelera momentul revenirii pe gazon.

„Eu evident că mi-am continuat recuperarea pe oriunde am fost. Întâi la Sevilla, apoi înapoi la Glasgow. Vă mulțumesc mult pentru sprijinul oferit pe toată durata sezonului, a fost extraordinar. Sezonul s-a încheiat acum, dar perioada de vacanță este foarte importantă pentru mine. O să trag tare toată vara. Urmează o etapă capitală pentru recuperarea mea, abia aștept să înceapă. Rămâneți cu mine!”, a spus Ianis Hagi în cadrul episodului 3.

Dar Ianis Hagi e și fanul altui sport, baschetul. Iar pentru a-și arăta măiestria, el a postat pe contul de Instagram câteva clipuri în care marchează coș după coș, sub privirile vărului său, Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu și fotbalist la Farul.

„Prințul” Hagi l-a etichetat în primul dintre clipuri chiar pe marele baschetbalist american Stephne Curry, vedeta celor de la Goldean State Warriors, campioana din NBA. Dincolo de dexteritatea cu mingea de baschet, Ianis pare să se miște dezinvolt, inclusiv cu piciorul afectat, lucru ce nu poate decât să-i bucure pe fanii lui Rangers, dar și ai echipei naționale a României.