Ianis Hagi a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu tatăl său. Ce i-a făcut Gică, încă de mic

Ianis Hagi a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu tatăl său. Ce i-a făcut Gică, încă de mic
Ianis Hagi, despre copilăria cu Regele. Ce i-a făcut tatălui său când era încă mic? 

Ianis Hagi a povestit despre copilăria sa și despre cum l-a educat tatăl său în acest spirit de câștigător. Cum a fost relația dintre regele fotbalului românesc și propriul fiu? Ce îi făcea Gică atunci când era doar un copil?

Ianis Hagi, despre copilărie. Ce i-a făcut tatăl său când era încă mic?

Ianis nu vorbește des despre lucruri personale, dar iată că fanii lui îl surprind acum cu mărturii despre copilăria sa și despre relația cu cel care i-a fost și îi va fi mereu model. Cu un așa exemplu în casă, cei doi moștenitori ai regelui fotbalului românesc nici nu puteau să viseze la mai puțin. Ambiția, perseverența și profesionalismul au stat la loc de cinste în casa familiei Hagi. Gigă a predat ștafeta unicului său fiu, iar Kira a ales un domeniu artistic în care deja excelează. Ianis a fost format la academia tatălui său unde nu a fost deloc ferit de critici. Drumul spre succes a fost pavat cu multe ore de antrenamente, sacrificii și o copilărie strictă față de a altor copii.

Ianis Hagi, despre copilăria cu regele
Ianis Hagi, despre copilăria cu regele fotbalului românesc

A fost crescut cu dorința de a câștiga

Tocmai pentru că tatăl său știa cum să ajungă la cel mai înalt nivel, i-a pus mereu pe tavă cele mai reale cuvinte, spunându-i mereu lui Ianis care sunt regulile de la care nu trebuie să se abată dacă dorește performanță în acest domeniu. În cadrul unui interviu, tânărul sportiv mărturisește că are un program foarte strict pe care-l respectă care include trezitul la prima oră a dimineții, alimentația echilibrată, distracțiile până dimineața lipsă (la fel ca și alte vicii) și mult antrenament.

„În jurul meu totul era despre fotbal”

„Tata m-a învățat că în viață voi primi în funcție de cât voi da. Nu contează ce vrei să faci în viață, important este să iubești ceea ce faci, să te dedici muncii tale și să dai tot ce ai mai bun. Lucrurile bune se întorc în viață, atunci când muncești și iubești ceea ce faci. Am fost crescut de mic cu ambiția de a deveni cel mai bun, de a-mi dori mereu să câștig. Iubesc fotbalul de când mă știu, în jurul meu totul era despre fotbal, tata antrena, vorbea mai mereu despre fotbal. Tata m-a dus peste tot, eram mic și mergeam la vestiare, la antrenamente, vedeam și simțeam tot ce presupune cariera de fotbalist. În plus, acasă, ne uitam la televizor numai la fotbal. Nu cred că în afară de fotbal sau de sport, în general, ne mai uitam la altceva”
Ianis Hagi