Ce se întâmplă cu Mirel Rădoi de când are covid-19. Informații de ultimă oră

Ce se întâmplă cu Mirel Rădoi de când are covid-19. Informații de ultimă oră
Selecționerul participă online la antrenamentele Naționalei

Debutul campaniei de calificare a României la Campionatele Mondiale de anul viitor au început cu stângul. Cel puțin pentru selecționerul Mirel Rădoi. În urmă cu ceva vreme, pe 15 martie, FRF anunța faptul că selecționerul Mirel Rădoi era depistat pozitiv cu COVID-19. Acum au apărut noi informații despre starea de sănătate a acestuia.

Selecționerul Mirel Rădoi ar putea reveni pe banca Naționalei

Primul meci în campania de calificare la CM 2022 pentru Naționala României este joi, pe 25 martie, împotriva Macedoniei de Nord. Deși, inițial, se spunea că selecționerul Mirel Rădoi nu va putea sta pe bancă la acest meci, surse din anturajul echipei spun că există șanse ca acesta să fie prezent la meciul cu Germania.

Anunțat ca fiind pozitiv pe 15 martie, Mirel Rădoi intra în izolare, conform procedurilor în vigoare, sarcina antrenamentelor picând pe umerii lui Nicolae Dică, secundul selecționerului Mirel Rădoi. Astăzi aflăm  că există șanse ca starea de sănătate să-i permită selecționerului să fie pe bancă la startul meciului.

”Deja nu mai suntem la debut. Vorbim despre jucători care joacă în Italia, la nivel mare, și care nu au emoţii. Au mai trecut doi ani peste ei. E interesantă simbioza asta între experienţă şi tinereţe. Cred că avem o echipă care poate emite pretenţii la calificare.

Mirel e OK! Aşteaptă rezultatele de la testele pe care urmează să le facă zilele astea şi sper să fie cât mai repede pe bancă. Joi e mai greu, dar cu Germania cred că va fi pe bancă. Aşa cred eu”, a spus Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Selecționerul participă online la antrenamentele Naționalei

Fiind obligat să rămână în izolare, selecționerul Mirel Rădoi a ales totuși să fie alături de elevii săi, prin sistemul video. Astfel că, spun apropiații, nu a pierdut niciun antrenament, de când se află în izolare. Primul meci, cel cu Macedonia de Nord, care se va juca pe 25 martie, este foarte important, ca de altfel toate celelalte meciuri.

Lotul extins al Naționalei s-a antrenat zilele acestea sub atenta supraveghere a secundului Dică și, bineînțeles cu participarea selecționerului. Astăzi, selecționerul MIrel Rădoi a mai făcut un nou test COVID-19 și așteaptă rezultatele. În cazul unui rezultat negativ, există șansele să stea pe banca de rezerve la startul meciului de joi, sau în cel mai bun caz, la meciul cu Germania.

Lotul Naționalei anunțat de selecționerul Mirel Rădoi pentru campania de calificare

  • PORTARI: Florin Niță , Ionuț Radu,, David Lazar;
  • FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

 

Meciurile programate în campania de calificare la CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI