Ianis Hagi a primit lovitura de grație din partea lui Steven Gerrard. Decizia surpriză a antrenorului

Ianis Hagi a primit lovitura de grație din partea lui Steven Gerrard. Decizia surpriză a antrenorului
Ianis Hagi, lăsat pe banca de rezerve în cel mai important meci al sezonului pentru Rangers

Surpriză uriaşă a lui Steven Gerrard pentru marele meci cu Celtic Glasgow, în deplasare, programat de la ora 14:30. Antrenorul englez a decis să îl lase pe bancă pe Ianis Hagi, în ciuda faptului că era într-o formă bună la echipa de club. În ultimele meciuri, internaţionalul român a reuşit nu mai puţin de cinci pase decisive. Şi a devenit astfel jucătorul cu cele mai multe assisturi din prima ligă din Scoţia.

Brandon Barker, omul care îi ia locul lui Ianis Hagi în echipa de start. Are un gol şi zero pase decisive în 6 apariţii pentru Rangers

La primul său Old Firm Derby, Ianis Hagi este doar rezervă. Iar acest lucru ar putea fi cauzat chiar de situaţia de la echipa naţională. Cel mai probabil, Gerrard a considerat că tânărul fotbalist este obosit după cele trei partide disputate cu naţionala României. În special din punct de vedere mental, mai ales că au fost trei eşecuri severe. Iar Ianis Hagi s-a şi implicat într-un conflict total neaşteptat cu Mirel Rădoi, după înfrângerea cu Islanda. Din punct de vedere fizic nu ar trebui să fie probleme chiar atât de mari. Ianis a fost titular doar în partida contra Norvegiei, în care a fost primul schimbat. În minutul 64.

Echipele de start în partida Celtic – Rangers

Practic, Steven Gerrard a ales să înceapă meciul cu Brandon Barker în locul lui Ianis Hagi. Un atacant englez de 24 de ani care a avut şase apariţii pentru Rangers în acest sezon şi a marcat un gol. Zero pase decisive în dreptul acesuia. O decizie surprinzătoare, dar este de aşteptat ca Ianis să intre pe parcursul reprizei secunde. Poate chiar imediat după pauză.

Glasgow Rangers este pe primul loc în campionat, cu 26 de puncte după primele zece etape. Celtic este pe locul doi, cu un punct mai puţin, dar şi cu un meci restant. Rivalitatea dintre cele două cluburi este una uriaşă. Iar fanii lui Rangers speră să o oprească pe Celtic din drumul spre al zecelea titlu consecutiv. Iar startul de sezon le dă speranţe că anul acesta lupta va fi măcar echilibrată.