Dezastru pentru Ianis Hagi: zero barat pe linie. Cum își pierde „Micul Prinț” din valoare

Dezastru pentru Ianis Hagi: zero barat pe linie. Cum își pierde
Ianis Hagi, taxat de fani în urma evoluției din ultima perioadă

Moștenitorul regelui fotbalului românesc a cam dat-o în bară. Fanii lui Ianis Hagi sunt dezamăgiți de celebrul fotbalist. Acesta reușește să impresioneze din ce în ce mai puțin, iar suporterii speră ca totul să fie doar o perioadă proastă pentru tânăr.

Ianis Hagi, taxat de fani în urma evoluției din ultima perioadă

Emoții mari pentru suporterii români. O nouă încercare își face loc, de data asta cu Austria la Ploiești, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor. Tricolorii au dezamăgit în anterioarele două partide (Islanda și Norvegia), iar fanii speră ca măcar victoria de diseară să-și facă loc în palmaresul lor. Din păcate, discursul lui Ianis Hagi după înfrângerea României la Oslo, scor 0 – 4 a fost cea care a pus paie pe foc în rândul fanilor. Mijlocașul legitimat la Rangers n-a avut o evoluție așa cum s-ar fi așteptat toți, iar după minutul 64 chiar a fost schimbat pe teren cu Mitriță. După finele partidei, Ianis a încercat să justifice prestația neașteptată a sa și a echipei printr-o declarație total nefericită. „Despre faptul că n-am avut ocazii trebuie să-l întrebaţi pe selecţioner! Alergi 4-5 minute după minge şi, când ai mingea la picior, nu mai poţi să faci nimic, îţi pierzi energia, suflul, poţi doar să scoţi un fault“, a detaliat tânărul.

Ianis Hagi, dezamăgirea suporterilor români în ultimele meciuri
Ianis Hagi, dezamăgirea suporterilor români în ultimele meciuri

Reacția lui Rădoi la declarațiile jucătorilor

La conferința de presă după confruntare, Rădoi a fost foarte transparent în privința afirmațiilor jucătorilor, mai cu seamă ale fiului lui Hagi. Răspunsul tăios și-a făcut și el apariția:

*Dacă jucătorii au declaraţiile astea, trebuie să le şi probeze de ce. Şi mai departe chiar aş merge vizavi de raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem undeva la 19-20 de mingi pierdute, e normal că nu mai putem să avem continuitate, pentru că mingea e una singură pe teren. *Dacă noi o pierdem, înseamnă că e la adversar. Iar dacă nu-ţi place să o ţii, atunci când o ai, atunci e clar că trebuie să alergi după ea şi pot fi momente în care, dacă nu faci ceea ce ai antrenat, poţi să alergi şi mai mult după ea, nu doar 4-5 minute”
Mirel Rădoi

Cifre nefericite pentru Ianis

*10 mingi pierdute, dintre care 3 în propria jumătate;
*0 recuperări;
*25% de dueluri câştigate, dintr-un total de 20;
*0 driblinguri reuşite din 3 încercate;
*75% procentaj de pase reuşite din 36 încercate – cel mai slab din echipa României la acest capitol. (Sursa: gsp.ro)

România - Austria (14 octombrie)
România – Austria (14 octombrie)
Urmăriți Playtech.ro și pe