Ianis Hagi a dat, în sfârșit, lovitura în Scoția. Toată presa vorbește despre gestul lui

Ianis Hagi a dat, în sfârșit, lovitura în Scoția. Toată presa vorbește despre gestul lui
Ianis Hagi, apreciat dupa ultimul meci in Scotia

Ianis Hagi a dat, în sfârșit, lovitura în Scoția. Toată presa vorbește despre meciul lui făcut la Rangers împotriva celor de la Celtic. De asemenea, fanii nu se mai opresc din comentarii.

Ianis Hagi, eroul meciului în partida cu Celtic. Fanii, încântați de jocul românului

Ianis Hagi a impresionat, în sfârșit, la Galsgow Rangers, în meciul împotriva celor de la Celtic, în ”The Old Firm Derby“, partida care aduce pe același teren cele două forţe ale campionatului din Scoția. Toată lumea a fost de acord că meciul terminat cu 1 la 0 pentru Rangers a fost unul dramatic, dar la final Ianis Hagi s-a ales cu toate laudele.

Steven Gerard l-a introdus pe Ianis Hagi în meci odată cu începutul reprizei a doua, iar intrarea internaționalului român a contat. A dinamizat jocul echipei lui, unul clar inferior în prima repriză.

Ianis Hagi a fost la câțiva centimetri de gol

Ianis Hagi și-a încercat norocul chiar în debutul reprizei cu un șut în forță din afara careului. Mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta al lui Barkas. Șutul lui Ianis Hagi a fost una dintre cele mai mari oportunități ale lui Rangers de a deschide scorul până la acel moment.

Ianis Hagi se numără printre achiziţiile cu care clubul scoțian a sperat să detroneze rivala Celtic pe titlu iar, la cum se prezintă clasamentul acum, în acest moment, trupa lui Steven Gerrard are toate șansele.

Rangers, neânvinsă de 22 de partide

De asemenea, Glasgow Rangers a abordat marea confruntare cu Celtic, cu 16 puncte avans în fruntea clasamentului, dar şi cu 3 meciuri în plus. Neânvinsă în 22 de partide, 20 de victorii și 2 remize, Rangers a făcut un meci mare pe ”Ibrox Park“.

Gerrard l-a aruncat pe Ianis Hagi în luptă din debutul părţii secunde, iar atunci când Celtic a rămas în zece oameni – israelianul Bitton văzând roşu direct în minutul 62,a fost de la sine înțeles că echipa lui Ianis Hagi va insista şi mai mult în atac, pentru a lua toate punctele. Asta s-a şi întâmplat, datorită unui autogol înscris de McGregor, în minutul 70 al partidei.

Fanii Rangers, încântați de prestația lui Ianis Hagi

S-a terminat 1-0, iar Rangers e de acum mare favorită la primul titlu după 10 ani de aşteptare, având 19 puncte peste rivalii de la Celtic.

De asemenea, fanii Rangers au avut la finalulk meciului numai cuvinte de bine la adresa lui Ianis Hagi. Aceștia au fost de acord că internaționalul român a făcut diferența, că intrarea lui a contat enorm și că acesta are clasă de fotbalist de mare performanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI