I s-a cerut demisia după eșecul cu Islanda. Reacția lui Mirel Rădoi face toți banii lui Gigi Becali

I s-a cerut demisia după eșecul cu Islanda. Reacția lui Mirel Rădoi face toți banii lui Gigi Becali
Mirel Rădoi a fost pus sub presiune chiar de la primul eşec suferit ca selecţioner al naţionalei

Mirel Rădoi a suferit prima înfrângere din mandatul de selecţioner, scor 1-2, în Islanda, în barajul pentru Euro 2020. A fost o partidă crucială pentru viitorul naţionalei, în care „tricolorii” au avut o prestaţie lamentabilă. A fost suficient pentru a apărea deja primele voci care cer demisia lui Rădoi. Selecţionerul nu s-a ferit să vorbească despre asta.  Oarecum amuzant, dar deloc surprinzător, Rădoi le-a transmis criticilor că nu fac bine că vorbesc despre demiterea lui.

Mirel Rădoi, declaraţie haioasă după eşecul cu Islanda: „Nu e cel mai avantajos să se vorbească despre demiterea mea”

„Am văzut că mi se cere demisia! Nu cred că este cea mai bună decizie având în vedere că suntem pe primul loc în Liga Națiunilor. Dacă facem profilul unui antrenor după fiecare meci, am trăi la extreme! Nu e cel mai avantajos. Important este ce facem de acum înainte. Avem tendința de a aștepta un eșec sau șemieșec pentru a ne lua de cineva. Poate a fost o zi nefastă pentru toți. Poate nu era momentul potrivit. Când toată nația aștepta să ne calificăm, nu am reacționat. E normal să apară critici, dar astea, la un moment dat, ne vor face mai puternici”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Norvegia, din Liga Naţiunilor.

Naţionala României a făcut un meci foarte slab în Islanda, unde a pierdut, scor 1-2.

Mirel Rădoi se bazează pe rezultatele bune pe care le-a obţinut în Liga Naţiunilor, în special eşecul cu Austria. Şi vrea să continue parcursul bun în această competiţie cu un succes în faţa Norvegiei.

„E clar că vor fi schimbări în echipa de start, din mai multe puncte de vedere: oboseala, călătoria din Islanda, principiile de joc. Va trebui, din punct de vedere mental, să discutăm cu jucătorii și azi. Încă par afectați după meciul cu Islanda și pierderea calificării și normal. Cred că trebuie să vorbim de forța grupului. Pe asta ne concentrăm și asta trebuie să primeze.

Jucătorii au înțeles și au încercat să-și aducă aportul.  Știm ce avem de făcut, iar jucătorii vor lua contact azi cu ce vrem la meciul de mâine seară. Dacă reușim să ne reglăm mental, va fi bine. Nu am văzut jucători lipsiți de atitudine. Poate doar puțin timorați. Doar cu gândul la victorie vom intra! Jucătorii știu că ăsta e primul lucru pe care trebuie să-l facă. Ei știu că vrem să avem posesia și nu putem să ne apărăm la infinit pentru că vom lua sigur gol”, a mai spus Mirel Rădoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI