Legătura secretă dintre numele tău și fața ta. Ce au descoperit oamenii de știință, de fapt

Legătura secretă dintre numele tău și fața ta. Ce au descoperit oamenii de știință, de fapt
Legătura dintre numele tău și fața

Care este legătura secretă dintre numele tău și fața ta? Oamenii de știință au făcut descoperiri despre acest lucru. De ce trebuie să fii atent la aceste detalii? Înseamnă mai mult decât ai crede?

Ce legătură există între numele tău și fața ta?

Sunt mulți care poate nu au la cunoștință faptul că numele îți influențează fața în mod real. Vibrația lui te face să ai în timp trăsăturile unice. Părinții știu cât este de dificil să alegi numele potrivit pentru copilul tău, iar acum iată un alt punct de vedere care face munca și mai grea.

Acest subiect este dezvoltat de un grup de experți de la Universitatea din Ierusalim în colaborare cu oameni de știință din Franța și Statele Unite ale Americii. Specialiștii au putut ghici corect numele unui străin pe baza unei fotografii a feței lor:

„Există ceva caracteristic unei Emily care o face să arate ca o Emily”, a spus profesorul francez asociat Anne-Laure Sellier. Acest lucru a fost dovedit de experimentul lor în care au fost invitați israelieni și francezi.

Totul a decurs astfel: experții au avut la îndemână patru opțiuni în dreptul participanților, ulterior au trebuit să ghicească numele fiecăruia.

Conform rezultatului testului, respondenții au ales numele corect cu o rată de 25% până la 40%. Mai mult decât atât, un algoritm computerizat a reușit să indice trăsăturile faciale unice asociate fiecărui nume.

De asemenea, chiar și din punct de vedere spiritual toate detaliile se leagă. Energia unui nume aduce o stare, iar starea te face să desprinzi emoțiile și să-ți facă astfel trăsăturile din prim-plan ale tale să se intensifice.

Despre numerologie

Mai mult decât atât, pentru mulți este importantă și numerologia numelui întreg.

Exemplu:

Ioana – Popescu

9 6 1 5 1 si 7 6 7 5 1 3 3
22 si 32
2+2=4 si 3+2=5
4+5=9

‘Da, numele unui copil nu se da intamplator pentru ca el contine o energie sacra a carui intensitate il poate ajuta sau nu de-a lungul vietii. Vechii chinezi stiau acest lucru si nu intamplator, au reguli de Feng Shui si atunci cand e vorba despre alegerea numelui copilului. Chinezii aleg numele copiilor lor in functie de cele cinci elemente feng shui: Focul, Lemnul, Apa, Metalul, Pamantul. Este important de stiu carui element ii apartine copilului – prin anul nasterii’, arată desprecopii.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI