Hoțul care l-a jefuit pe Gică Hagi, mărturie șocantă la tribunal. Filmul jafului ca în filme, judecătorii au fost uluiți

La finalul lui 2017, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, un bărbat a intrat cu forța în casa lui Gheorghe Hagi și-a i-a furat toate ceasurile de valoare. Hoțul a pătruns în vila ”Regelui” și a sustras bunuri în valoare de 50.000 de euro.

Marian Fieraru, poreclit și Distrugătorul, a primit 8 ani și 8 luni de închisoare, dar a fost condamnat și la despăgubiri uriașe către victimele lui. Bărbatul avusese 15 spargeri la activ și reușise să fure câteva sute de mii de euro.

Hoțul care l-a jefuit pe Gică Hagi, mărturie șocantă la tribunal

După ce a primit sentința judecătorilor, Marian F. a făcut declarații șocante la tribunal, în speranța că pedeapsa va fi micșorată și nu va mai fi nevoit să plătească despăgubirile uriașe.

În declarațiile sale, bărbatul a făcut mărturisiri uluitoare despre filmul spargerii de la casa lui Gheorghe Hagi. El a povestit că a venit la spargere cu autobuzul 301, a intrat prin efracție și chiar a declanșat alarma, notează Wowbiz. 

Deși un agent de pază venise la casa lui Hagi, Marian a continuat să scotocească prin vilă. În plus, hoțul și-a petrecut noaptea în curtea casei lui Hagi, deși era destul de frig. După ce a răscolit casa, el a uitat să ia și o cutie de bijuterii care aparținea soției lui Hagi. Din casa lui Gheorghe Hagi a plecat cu ceasurile, pe care ulterior le-a vândut cu 3-4.000 de euro.

”Fiind audiat în faza de urmărire penală (filele 27-31, 32, 35.37, vol. I), inculpatul Marian F. a recunoscut săvârșirea acestei infracțiuni și a declarat că între sărbătoarea de Crăciun și Revelion de la sfârșitul anului 2017, nu mai reține data exactă, dar știe că în cursul nopții, a sărit gardul locuinței printr-un colț urcând pe un transformator electric.

A încercat inițial să pătrundă în interiorul locuinței pe la etaj, însă nu a reușit prin acel loc și a coborât înapoi unde a forțat o fereastră tip termopan și a pătruns în interiorul locuinței.

A căutat bunuri și obiecte de valoare în toată casa și își amintește că dintr-o cameră de la etaj, în partea stângă a încăperii, a observat un seif metalic, iar de pe acel seif a luat 3 ceasuri de mână, bărbătești, dintre care două erau din aur, iar unul avea curea neagră. Tot dintr-un dormitor de la etaj a luat și o casetă de bijuterii pe care a scăpat-o în curtea locuinței la plecare. În timp ce umbla în interiorul locuinței, s-a declanșat alarma sonoră, iar el și-a continuat căutările în interiorul locuinței, unde a stat în total aproximativ 10-15 minute, iar în acest timp nu a venit nimeni de la firma de pază să verifice locuința.

A mai menționat inculpatul că a venit în zona Pipera cu mijloace de transport în comun, respectiv cu ultimul autobuzul al liniei 301 și a coborât la stația dintre Jolie Ville și Grădina Zoologică, iar la plecarea din zonă a luat primul autobuz al liniei 301 din aceeași stație. Pe timpul nopții, până dimineață, a stat ascuns în interiorul curții numitului Hagi Gheorghe.

Bunurile sustrase le-a vândut a doua zi de dimineață unui bărbat pe care îl cunoștea de aproximativ 2 ani de zile, a cărui poreclă este “M___”, pe care l-a cunoscut prin târgurile din București și care locuiește în zona Lăptari-T__, Sector 2. În schimbul acelor ceasuri a primit suma de 3.000-4.000 de euro”, se arată în dosarul de la Judecătoria Buftea.

Șoferul familiei Hagi a fost cel care a descoperit furtul. Bărbatul a fost identificat după înregistrările de pe camerele de luat vederi.

Gică Hagi l-a iertat pe spărgătorul Distrugătorul

”Nu știam că a fost prins. Niște ceasuri mi-a furat. Important este sănătatea mea şi a familiei. Nu-s lucruri bune, nu-mi face plăcere să vorbesc despre aşa ceva. Din păcate, ele există, n-avem cum să le evităm. În rest, un ceas, două, eu le fac pe toate. Depind de mine. Important sunt eu și familia mea.

Nu-i frumos să intri în casa cuiva, în intimitatea omului. Un gest foarte urât. Nu l-aș pedepsi cu nimic. Sper ca lumea să învețe că e un gest foarte urât să intri în casa cuiva fără să bați la ușă. Asta este mesajul meu, dar nu i-am dat importanță și nu mă interesează”, spunea Gică Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI