Ce salariu încasa lunar Gică Hagi pe vremea comunismului. Unde era angajat, de fapt

Ce salariu încasa lunar Gică Hagi pe vremea comunismului. Unde era angajat, de fapt
Dezvăluiri din viața lui Gică Hagi. Ce făcea pe vremea comunismului, de fapt

Gică Hagi a ajuns, prin multă muncă, cel mai bun fotbalist român, așa că nu este de mirare că toți vor să știe detalii despre cum era viața lui pe vremea când evolua la Sportul Studențesc. Se pare că, la momentul respectiv, el se bucura de un salariu lunar de la o anumită întreprindere.

Unde figura Gică Hagi ca angajat pe vremea comunismului, de fapt

Înainte de Revoluția din 1989, Gică Hagi reușea să se întrețină cu un venit lunar, figurând ca angajat la TMUCB, anume Trustul de Montaj Utilaj Chimic București. Mai exact, exista o înțelegere între această întreprindere și Sportul Studențesc ce avea legătură cu salariul primit de sportivii din Regie.

Transferul la Steaua a rămas unul dintre momentele ce a intrat în istorie pentru Gică Hagi. Totuși, acesta a rămas angajat la TMUCB în perioada aceea, ba chiar nu și-a schimbat nici cazarea, locuind, în continuare, în căminul din Regie, camera 303, ținând cont că se simțea foarte bine în locul respectiv.

„Gică Hagi rămas că angajat la TMUCB. Nu a fost angajat de Steaua. Semna lunar ștatul de plată acolo. Unchiul lui Mihai Stoichiță era directorul întreprinderii.”, a spus o sursă pentru Prosport.

Nemulțumirea lui Mac Popescu. Are legătură cu Gică Hagi

În 1975, Gică Hagi se înscria la Centrul de copii și juniori al echipei Farul Constanța. La vârsta de 15 ani, el a fost selecționat în echipa națională de tinere, iar la 17 ani a debutat în Divizia A.

Acesta s-a transferat în 1983 la Sportul Studențesc, devenind vicecampion al țării, dar în 1987, el a fost trecut la Steaua București.

Se pare că mișcarea nu i-a convenit lui Mac Popescu, omul ce se afla la cârma clubului din Regie la vremea respectivă, el declarând de multe ori că transferul a fost unul abuziv. De asemenea, acesta nu a predat niciodată legitimația de jucător deținută de Gică Hagi, chiar dacă evolua la Steaua.

Ce nu a reușit Gică Hagi să facă. Care este marele lui regret

Gică Hagi a marcat multe reușite de-a lungul carierei sale. Românii l-au iubit, turcii l-au adorat, dar acesta regretă că nu a acceptat anumite oferte din partea cluburilor din Anglia precum Newcastle sau Tottenham. Totuși, el speră ca fiul său să ajungă în respectiva țară.

„Cu siguranță, faptul că nu am jucat în Anglia. Am avut câteva oferte, Newcastle și Tottenham m-au dorit, dar nu a fost să fie. Iubesc Anglia, țara și mentalitatea oamenilor.

M-aș fi bucurat de Premier League, dar câteodată nu poți face tot ce îți dorești. Poate Ianis va juca acolo când va fi un jucător mai bun.”, a spus el pentru presa din Turcia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI