Hotelul Susai din Predeal a fost vândut. Cine va investi milioane de euro în el

Hotelul Susai din Predeal a fost vândut. Cine va investi milioane de euro în el
Un dezvoltator israelian cumpără hotelul Susai din Predeal şi plănuieşte să investească zeci de milioane de euro

Hotelul Susai din Predeal va fi cumpărat de un dezvoltator israelian. Pe viitor, acesta plănuiește să investească zeci de milioane de euro în renovarea și modernizarea acestuia.

Un dezvoltator israelian cumpără hotelul Susai din Predeal

Hotelul este operat de firma Susai Mont și controlată de Smart Financial Services. La rândul său, Smart Financial este deținută în totalitate de Adrian Sârbu. Dezvoltatorul israelian are în vedere investiții de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea și modernizarea proprietății, care va servi segmentului hotelier.

„Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunţă achiziţia hotelului Susai din Predeal şi are în vedere investiţii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea proprietăţii, care va deservi, ca şi în prezent, segmentul hotelier.

Viitorul proiect se află în prezent în faza de proiectare, iar pe viitor va purta numele de H Susai. Urmează să fie dezvoltat pe baza referințelor specifice conceptului internațional Bio&Spa.

Acest lucru presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, restaurante certificate organic și aprovizionate cu surse bio, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile și multe altele.

Proprietatea va trece printr-un amplu proces de transformare și țintește un standard de cinci stele. H Susai va fi administrat de un operator internațional, după ce va fi finalizat, selectat ulterior de dezvoltator.

Investiția se ridică la câteva zeci de milioane de euro

Compania are în plan extinderea către segmentul hotelier, căutând noi active cu potențial investițional și de dezvoltare. În general, sunt vizate proprietăți localizate în zonele centrale le celor mai importante orașe din România.

Investitorul va finanța lucrările de reconversie și modificările corespunzătoare transformării acestora în unități hoteliere de talie internațională.

„Hagag Development Europe este un jucător bine poziţionat pe piaţa din Bucureşti, în special pe segmentul rezidenţial şi în creştere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activăm rămâne una dintre direcţiile cheie de dezvoltare ale companiei.

Această nouă achiziţie reprezintă un pas important pentru consolidarea operaţiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunităţi de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piaţa hotelieră locală.”, a spus Yitzhak Hagag, Cofondator şi acţionar al Hagag Development Europe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI