16 aug. 2022 | 11:53

Hotelul din România care se vinde cu peste un milion de euro. Totul e decorat în stil grecesc

Știri Locale
Hotelul din România care se vinde cu peste un milion de euro. Totul e decorat în stil grecesc
Compania a mai scos la vânzare un teren 13.690 de metri pătrați

Hotelul din România care se vinde cu peste un milion de euro! În aceste zile, poate și pe fondul crizei economice, parte din operatorii de pe litoral decid să vândă proprietăți. Printre acestea se numără și o companie locală care activează în industria ospitalității. Respectiva companie deține 4 hoteluri de tip boutique pe litoralul românesc și un restaurant în București. Aceștia au scos la vânzare un hotel, care se vinde cu peste un milion de euro.

Manat Magnum SRL scoate la vânzare hotelul din România care se vinde cu peste un milion de euro

Compania, care activează de câțiva ani în acest domeniu, investea în proprietățile sale de pe litoral sume considerabile. Printre aceste hoteluri, majoritatea de tip boutique, se numără și unul decorat în stil grecesc.

Este vorba de „Casa Stavros”, inaugurată în 2015. Este localizată în stațiunea 2 Mai de pe litoralul românesc, și care are 50 de spații de cazare. Pe lângă acestea, hotelul mai dispune de o piscină, un pool-bar, și in curtea interioară are și o zonă de lounge.

Compania a decis să scoată la vânzare spațiul hotelier pentru nu mai puțin de 4 milioane de euro. Spațiul hotelier, decorat în stil grecesc, se află la mai puțin de 9 minute de cea mai apropiată plajă. Serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel.

Compania a mai scos la vânzare un teren 13.690 de metri pătrați din stațiunea 23 August

La începutul acestui an, conform celor de la Profit.ro, anunța scoaterea la vânzare a unui teren, situat în celebra stațiune 23 August. Terenul, unul intravilan, era situat în imediata apropiere a Costineștiului, iar prețul de vânzare era de 150 euro pe metrul pătrat de teren.

Conform publicației amintite, terenul scos la vânzare era chiar pe plaja din micuța stațiune 23 August. Terenul este propice construirii de apartamente rezidențiale.

Pe lângă hotelul scos acum la vânzare, și terenul menționat, compania mai deține hotelurile Hacienda de Mare, Casa de Mare și Casa Blanca. Aceste trei locații, spun reprezentanții firmei, au fost dezvoltate în ultimii 5-7 ani.

În Capitală compania deține un singur restaurant, fiind vorba de restaurantul Carmello. Restaurantul, pentru cei care nu știu, este situat în Sectorul 1 al Capitalei, iar review-urile îl cotează ca fiind o locație foarte bună.

Piața bucureșteană, deși puțin saturată, nu-i sperie pe cei de la Manat, aceștia având în plan deschiderea în următorii ani a, cel puțin, 4 restaurante anual.

Rămâne de văzut dacă vor reuși să vândă hotelul din stațiunea 2 Mai, și care va fi evoluția de business în următoarea perioadă, inclusiv în București.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro