Hoț prins la furat, ucis în bătaie de paznic. În ce stare a fost găsit bărbatul de medici

Hoț prins la furat, ucis în bătaie de paznic. În ce stare a fost găsit bărbatul de medici
Hoț ucis cu bâta de paznic

Un bărbat a fost ucis de către paznicul unei ferme din comuna Tutova, județul Vaslui, după ce a fost prins la furat. Se pare că hoțul l-ar fi amenințat pe paznic cu cuțitul, însă acesta l-ar fi atacat cu o bâtă și l-a bătut până a murit.

Hoț ucis cu bâta de paznic

Bărbat, în vârstă de 40 de ani, s-ar fi dus la fermă pentru a fura furaje, însă a fost prins de paznicul societății în timp ce fugea cu marfa. Hoțul a scos un cuțit și l-a amenințat pe paznic, în speranța că va scăpa. Acesta nu s-a lăsat intimidat și l-a lovit cu o bâtă până a decedat.

Cel care a sunat la numărul unic de urgența a fost tot paznicul. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că victima avea craniul fracturat în mai multe locuri, omoplatul și mai multe coaste fracturare, dar și cel puțin două cheaguri de sânge pe creier.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență din Bârlad. Cadrele medicale au ajuns la concluzia că trebuie transferat de urgență la Iași, însă a fost prea târziu. Acesta a decedat în ambulanță, în drum spre spital. Oamenii legii au deschis două dosare penale, pentru tâlhărie calificată și loviri cauzatoare de omori.

Bărbat împușcat de naș la o partidă de vânătoare

Un bărbat a fost ucis de către nașul său, după ce au ieșit la o partidă de vânătoare de fazani și l-a confundat cu un animal. Vânătoare era planificată de mult timp și organizată în mod legal. Nu era pentru prima dată când cei doi au ieșit la vânătoare. La un moment dat, bărbat s-a îndepărtat de grup, iar nașul lui l-ar fi confundat cu un animal și a tras.

Bărbatul a fost grav rănit, fiind împușcat în piept. Grupul de vânători avea autorizație pentru vânătoare de fazani, emisă de Direcția Silvică. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

„N-au respectat nişte reguli de protecţia muncii pe care cu siguranţă le cunoşteau Sunt mai multe reguli, în cazul vânătorii de fazan obligativitatea de a trage doar în sus, de a trage doar la înălţime”, a declarat Ioan Oprea, directorul Direcției Silvice Timiș.

Bărbatul care a tras cu arma a rămas șocat și este copleșit de durere. Pe lângă faptul că și-a ucis finul fără să vrea, a lăsat și doi copii fără tată.