Bărbat ucis de o haită de câini la marginea unui sat. Victima avea mai multe urme de mușcături pe corp și hainele rupte

Bărbat ucis de o haită de câini la marginea unui sat. Victima avea mai multe urme de mușcături pe corp și hainele rupte
Moarte îngrozitoare pentru un bărbat din Botoșani

Un bărbat din județul Botoșani a fost atacat de o haită de lupi, la marginea unui sat. Din păcate, nu a avut nicio șansă. În momentul în care a fost găsit, victima avea hainele rupte și mai multe mușcături la nivelul întregului corp.

Bărbat ucis de câini în Botoșani

Incidentul a avut loc marți, în localitatea Broscăuți din județul Botoșani. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de un sătean, el fiind cel care a sunat la numărul unic de urgențe pentru a cere ajutor. Victima avea 54 de ani și avea urme vizibile de mușcături. Ajunși la fața locului, autoritățile au constatat, în urma verificărilor, că bărbatul a decedat în noaptea de luni spre marți, după ce a fost atacat de o haită de câini.

Bărbatul a traversat un teren agricol, către marginea satului, după ce s-a lăsat întunericul. Între timp, a fost atacat de haita de câini. Acesta a încercat să scape, însă a fost încolțit și mușcat în repetate rânduri până a decedat. Moartea a venit de la șocul hipotermic și de la nenumăratele mușcături. De asemenea, în timp ce încerca să fugă de câini, s-ar fi împiedicat și a suferit o fractură deschisă în două locuri.

Bărbat condamnat la închisoare pentru că a omorât un câine

Un bărbat din Galați a fost condamnat recent la închisoare cu executare, după ce a omorât câinele unui vecin în urmă cu trei ani. Este prima sentință de acest fel dată în România, aceasta fiind și definitivă. Animalul a fost ucis cu un cuțit pe scara blocului, în timp ce cei doi bărbați se certau din cauza unor țurțuri. Proprietarul animalului a făcut plângere la Poliție, având câștig de cauză.

„După trei ani de judecată, astăzi s-a luat decizia definitivă de a-l pedepsi pe cel care mi-a omorât câinele. Mă bucur pentru că i-au dat pedeapsa maximă. A fost condamnat la un an cu executare. Cred că și-a făcut bagajul, l-am văzut în fața blocului, se pregătește pentru închisoare”, a spus proprietarul animalului.

Câinele care a fost ucis era de rasă Amstaff și avea 12 ani. Acesta figura în evidențele Poliției și era microcipat.

„Mă bucur că instanța ia decizii față de cei care maltratează animale. Sper că această decizie să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea, în sfârșit se aplică pedeapsa maximă pentru astfel de fapte. Mulțumesc proprietarului care a anunțat că va dona banii asociației, suma este binevenită, avem mulți câini de salvat”, a declarat Corina Grigore, președintele asociației gălățene, potrivit Mediafax.

Potrivit instanței, proprietarul animalului va primi suma de 5.000 de lei drept despăgubiri morale. Bărbatul a anunțat că această suma de bani o va dona asociației Ajutați-l pe Lăbuș din municipiul Galați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI