Horoscopul zilei, luni, 2 august 2020. Zodia care riscă să rămână fără bani

Horoscopul zilei, luni, 2 august 2020. Zodia care riscă să rămână fără bani

Ultima zi a săptămânii aduce nereguli pentru zodiile Fixe. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu își pot duce la îndeplinire toate planurile din cauza unor situații neașteptate. Cel mai puternic energetic de careu între Soarele din Leu și Uranus din Taur vine cu situații neprevăzute și tensionate.

Horoscop, luni, 2 august 2020

Berbec

Se anunță o zi instabilă pentru cei născuți sub semnul Berbec. Ar fi bine să fii flexibil și să accepți orice schimbare.

Taur

Nu ești de acord cu modificările care au venit peste tine. Ai impresia că, din punct de vedere profesional, trebuie să o iei din nou de la zero. Ai nevoie de calm, analiză și puțină relaxare.

Gemeni

E o zi bună pentru a stabili noi contacte ori pentru a acumula cunoștințe care să te ajute să evoluezi.

Rac

Îți place să oferi, de altfel, generozitatea te caracterizează, dar de această dată ar fi bine să spui ”pas” unei persoane.

Leu

Jumătatea ta se răzgândește de prea multe ori, ceea ce aduce haos și confuzie, două stări pe care le detești. Discută și cere-i să fie mai serios.

Fecioară

Colegii se poartă bizar și nu te poți bizui pe ei, astfel că va fi nevoie să preiei frâiele unui proiect nou pentru tine.

Balanță

Ai impresia că nimeni nu se gândește și la cerințele tale și că nu ești luat în considerare când vine vorba despre un lucru important ce se va petrece imediat. Comunică-ți nemulțumirea.

Scorpion

Familia se implică în viața ta mai mult decât ți-ai dori. Pentru a opri ”uraganul” va fi nevoie să iei fiecare membru în parte la discuții, însă acest lucru îți va dăuna, nemaiavând nici măcar puterea de a te concentra la muncă. Nu uita, e doar o perioadă sensibilă.

Săgetător

Fii mai atent la concluziile pe care le tragi. Pe alocuri, vei fi tranșant când nici nu este cazul. În plus, vei atrage asupra ta multe energii negative.

Capricorn

Nu face cheltuieli astăzi pentru că vor atrage și altele. Simți că și partenerul te trage spre o astfel de atitudine, așa că spune-i că este nevoie să strângeți gura sacului.

Vărsător

Ești vulnerabil și influențabil, dar îți dai seama din timp și încerci să te detașezi sau să te îndepărtezi de problemă pentru a o analiza mai bine.

Pești

Ești obosit, iar relația de dragoste nu merge ca pe roate. Ai neglijat iubirea o perioadă, lucru care se reflectă acum. Ia frâiele, dă osteneala deoparte și recâștigă-ți dragostea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI