Horoscopul zilei de joi, 4 august 2022. Zodia care are parte de mulţi bani

Horoscopul zilei de joi, 4 august 2022. Zodia care are parte de mulţi bani
Horoscop 4 august 2022

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, își începe astăzi tranzitul prin zodia Fecioară, zodia sa de domiciliu, tranzit care va dura până pe data de 26 august. În toată această perioadă, avem susținere în comunicare, ne vom bucura de mai multă logică și de o gândire rațională. În plus, crește capacitate de concentrare și organizare, dar și îndemânarea și devenim mai preocupați pentru sănătate, ordine și curățenie.

Horoscop zilnic 4 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Mercur în Fecioară, veștile nu sunt chiar atât de rele. Intri într-o perioadă în care îți vei dori să faci schimbări de stil de viață, de alimentatie, de rutină și cel mai probabil îți vei reorganiza programul și activitățile la locul de muncă. În plus, vei observa că ești mai eficient, ai un randament crescut în activitățile întreprinse, iar unor nativi li se pot face oferte noi de job. Unii nativi se vor preocupa de starea de sănătate și vor merge la analize.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Mercur va activa chiar sectorul iubirii tale și vei fi mai dornic să-ți lămurești niște aspecte legate de viața sentimentală, cel mai probabil, vei dori să-ți clarifici sentimentele pentru o persoană. Este o perioada bună pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a comunica cu copiii, în cazul ei în care ești părinte. Pe de altă parte, dacă ești singur, vei flirta în stilul tău caracteristic și vei avea șanse să cunoști o persoană care să te atragă grație capacităților intelectuale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Mercur este guvernatorul tău și faptul că va traversa sectorul familiei și al locuinței te va susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei dragi. Vei observa că ajungi mai ușor la viziuni comune cu părinții. În plus, este o perioadă bună să rezolvi chestiuni locative, administrative, să faci tranzacții imobiliare și să semnezi niște acte legate de casă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur în Fecioară te susține din plin în tot ce tine de comunicare, fie că este vorba de scris, citit, vorbit. De asemenea, intri într-o perioadă foarte bună pentru negocieri, pentru a învăța și a da un examen sau pentru a susține un interviu, un discurs public prin care să te afirmi. Pe de altă parte, s-ar putea să fii mai mult pe drumuri în perioada următoare, fie că este vorba de delegații, fie că este vorba de excursii.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Mercur îți va tranzita sectorul financiar în următoarea perioadă și te va susține prin idei, soluții, discuții să-ți îmbunătățești veniturile. Vei observa că nu mai ești la fel de cheltuitor ca înainte și chiar ar fi recomandat să faci economii. Fă-ți niște socoteli clare și dacă simți nevoia, nu ezita să negociezi salariul, un comision sau o remunerație pe care trebuie să o primești în urma unui proiect în care ești implicat.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Tu ești cel mai avantajat de intrarea lui Mercur în zodia ta și asta pentru că vei căpăta o minte lucidă, o bună capacitate de analiză și sinteză a evenimentelor din viața ta și, în plus, vei ști să te pui în valoare și vei negocia în favoarea ta. Poți lua decizii înțelepte și inspirate, iar răbdarea și simțul practic vor fi ingredientele de bază ale succesului și afirmării tale în următoarea perioadă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Mercur trece printr-un sector al subconștientului și poate aduce niște frământări, gânduri, regrete, amintiri, frici, dar și soluții neașteptate de natura revelațiilor. Ai ocazia până pe 26 august să-ți pui ordine în gânduri și să te debarasezi de lucruri și situații sau persoane care te trag înapoi. Pe de altă parte, ai susținere să descoperi un remediu pentru a rezolva o problemă de sănătate, a ta sau a celor dragi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Mercur în Fecioară, îți vei activa viața socială și vei interacționa mai mult cu cei din jur. Ai ocazia să-ți lărgești cercul de cunoștințe, dar și să lămurești niște neînțelegeri cu prietenii. Poți cunoaște persoane importante care să se dovedească de ajutor într-un proiect în care ești implicat. De asemenea, ai idei și găsești soluții pentru a te afirma și a câștiga popularitate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Mercur își va începe tranzitul prin sectorul carierei tale și, fără îndoială, va aduce discuții importante cu superiorii sau chiar decizii radicale privind direcția profesională. Te poți face remarcat grație ideilor pe care le ai și soluțiilor pe care le găsești pentru eficientizarea muncii. Poți să-ți creezi strategii practice de atingere a unor obiective avute și poți negocia o funcție.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Tranzitul lui Mercur prin Fecioară te susține să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-o direcție profesională și să explorezi noi domenii de interes. Poți primi invitații din străinătate sau poți relua dialogul cu persoane de peste hotare. Este o perioadă foarte bună să faci o călătorie. Totodată, în vizorul tău vor intra niște principii de viață și credințe și poți vedea mai clar și dintr-o altă perspectivă o situație de viață trăită.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

În perioada ce urmează se întrevăd demersuri financiare de obținere a unor drepturi materiale sau avantaje care ți se cuvin. Acest tranzit îți cere să mai reduci din cheltuieli sau să înaintezi actele unui credit, să demarez in partaj. Este și o perioadă bună pentru investiții alături de terțe persoane, dat fiind faptul că este greu să fii păcălit, acum fiind foarte atent la detalii. Pe de altă parte, în cuplu se pot deschide discuții despre viața intim, fidelitate și încredere.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Mercur îți va activa sectorul relațiilor și astfel intri într-o perioadă în care poți discuta deschis cu partenerul și poți clarifica situații care au adus neînțelegeri în cuplu. Poți lua niște decizii importante vizavi de o relație. În plan profesional, poți negocia și semna niște contracte importante, mai ales că ești mult mai lucid și rațional în analiza unui astfel de context.

Horoscopul zilei de 4 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe