03 aug. 2022 | 08:46

Horoscop 3-7 august 2022. Zodia care va avea mare noroc până duminică

Horoscop
Horoscop 3-7 august 2022. Zodia care va avea mare noroc până duminică
Horoscop banilor pentru 3-7 august 2022

Prima săptămână din august 2022 aduce multe surprize pe plan profesional pentru nativii horoscopului european. În timp ce unii se chinuie să facă mai mulți bani, alții primesc o mărire de salariu și încep proiecte noi, care le aduc multe satisfacții în carieră. Cine sunt zodiile cu mult noroc la bani.

Horoscopul banilor pentru perioada 3 – 7 august 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec se grăbesc să termine un proiect la care au muncit foarte mult, în ultima perioadă.

Taur

Nativul din zodia Taur simte o oarecare tensiune la actualul loc de muncă. Muncești din greu și simți că ești presat de anumite proiecte ce nu suferă amânare. Indicat ar fi iei câteva măsuri, pentru a preveni o mare problemă.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni nu traversează cea mai bună perioadă. Economiile ți s-au terminat și ești nemulțumit de faptul că nu primești laude la job. Poate ar trebui să îți cauți de lucru în altă parte.

Rac

Nativii din zodia Rac stau foarte bine cu banii. Primești un venit suplimentar pentru colaborări și proiecte pe care le onorezi cu profesionalism

Leu

Nativul din Leu stă bine cu banii, deoarece are o afacere care îți îndeplinești toate cerințele. E o idee bună să asculți și de alți specialiști.

Fecioară

Nativii din Fecioară cunosc o persoană nouă la birou, care nu le este tocmai pe plac. Ești nevoit să faci anumite compromisuri la job. Stai bine cu banii.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au multe cheltuieli în luna august. Pe parte financiară nu stai pe roze și s-ar putea să apelezi la ajutorul unei persoane de încredere, care să te ajute cu banii în această perioadă delicată.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Are bani din belșug, iar în viața personală totul îi merge strună.

Săgetător

Vrei ca lucrurile să se schimbe la actualul loc de muncă. Nu ești mulțumit de condiții și vei cere un bonus salarial, care va întârzia să apară.

Capricorn

Ambițioși, muncitori, perfecționiști și pragmatici, nativii din zodia Capricorn mereu au știut cum să facă în așa fel încât banii să fie atrași de ei ca un magnet.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător își caută un alt loc de muncă, deoarece nu au parte de nicio satisfacție profesională la actualul job. Vrei mai mulți bani și ești determinat să pleci.

Pești

Nativii din zodia Pești stau foarte bine cu banii. Aceștia se bucură de un răsfăț pe cinste. Plănuiești o călătorie care va fi senzațioală.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro