Horoscopul weekendului 8-9 august. Cine se va închide în casă

Horoscopul weekendului 8-9 august. Cine se va închide în casă
Horoscopul weekendului 8-9 august

Horoscopul weekendului 8-9 august vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Acestea se vor distra și vor petrece timp de calitate alături de familie, dar și prieteni. Capricornul însă are de învățat!

Așa arată horoscopul weekend-ului 8-9 august pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul are parte de momente liniștite în acest weekend. Va petrece clipe de neuitat alături de familie, dar și de prieteni.

Taur

Weekendul 8-9 august îl surprinde pe Taur ușor iritat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă de ceva vreme. Cu toate acestea, ar putea face o ivestiție, care însă se va dovedi a fi inutilă.

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de o petrecere de pomină. Se va cânta, se va dansa și totul va fi mai bine decât se așteptau. Prietenii și rudele îi vor fi aproape.

Rac

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa de bine pe cât îți dorești și, prin urmare, este posibil să reacționezi impulsiv. Încearcă să petreci puțin timp singur.

Leu

Leul trebuie să aibă o discuție serioasă în acest weekend cu partenerul de viață, deoarece pare că relație a ajuns într-un punct mort. Trebuie să discutați liber.

Fecioară

În sfârșit reușești să te bucuri de relaxare după o săptămână plină. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și acorzi atenție pasiunilor pe care le ai.

Balanță

Balanțele au de luat o decizie foarte importantă în acest weekend. Au evitat momentul până acum, dar stuația necesită un răspuns pe măsură.

Scorpion

Petreci timp alături de un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Vă reconectați și vă amintiți o mulțime de momente prin care ați trecut împreună.

Săgetător

Încearcă să îți calculezi bine cuvintele înainte să spui tare și răspicat ce te deranjează. Ai tendința de a critica dur, fără să te gândești la sentimentele celor din jur.

Capricorn

Capricornul își dedică întreg weekendul pentru studiu. Are un examen foarte important de dat și trebuie să facă o figură frumoasă, mai ales că este vorba despre cariera sa.

Vărsător

Vrei să faci totul de unul singur, însă nu este cea mai bună abordare de fiecare dată. În acest weekend, cere ajutorul persoanelor din jurul tău, atunci când simți că responsabilitățile te copleșesc.

Pești

Peștii se simt foarte romantici în acest weekend, iar partenerul de iață va sesiza acest lucru și va răspunde pe măsura așteptărilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI