Horoscopul toamnei, luna noiembrie. Ce se întâmplă cu toate zodiile. Nativii care cheltuie prea mulți bani

Horoscopul toamnei, luna noiembrie. Ce se întâmplă cu toate zodiile. Nativii care cheltuie prea mulți bani
Horoscopul toamnei, luna noiembrie

Lunile septembrie, octombrie ce au trecut au adus cu ele o serie de provocări, însă și noiembrie va fi la fel de fierbinte. Cel puțin cât durează retrogradarea lui Marte, până pe data de 14 noiembrie, și retrogradarea planetei Mercur, până pe 4 noiembrie.

Horoscopul toamnei, luna noiembrie

Berbec

Cei născuți în acestă zodie trebuie să fie atenți la modul în care reacționează emoțional cu cei din jurul lor. Nu trebuie să sară imediat și să asculte ce au de spus și ceilalți. Indicat ar fi ca Berbecul să fie mai atent la zona finanțelor, pentru că s-ar putea să fi uitat să fi plătit ceva. Pe de altă parte, nativul din această zodie stă foarte bine la capitolul muncă, energie de viaţă, dorința de a începe noi activități. Totodată, Berbecul trebuie să evite începerea unui proiect pe perioada retrogradării lui Mercur.

Taur

Nativii în Taur trebuie să aibă grijă în privința modului de gândire și de a construi propria realitate, deoarece, de foarte multe ori, realitatea pe care și-o face Taurul nu o să fie în aliniere cu ce se întâmplă, de fapt. El trebuie să fie mai atent la relațiile sale, pentru că cineva va încerca să îl păcălească și vorbim aici și despre riscul de a fi înșelat în cuplu. Partea cu plus a toamnei pentru Taur poate fi descrisă prin energie, vitalitate, chef de muncă și multă creativitate.

Gemeni

Pot apărea conflicte, certuri sau chiar ruperea unor relații de prietenie pe o perioadă mai lungă. Sănătatea ar trebui să fie luat în considerare, mai ales când vine vorba despre afecțiuni ale aparatului respirator. La locul de muncă cineva fie îți vrea postul, ori încearcă să te mintă cu privire la unele rezultate și să te pună într-o lumină nefavorabilă. Punctele forte ale toamnei pentru Gemeni: se poate să faci bani în plus, te poți îndrăgosti sau poți clarifica o situație amoroasă.

Rac

Racii trebuie să fie atenți la carieră. În familie, ei trebuie să rezolve niște probleme legate de o casă, de o moștenire, de acte ce trebuie făcute. Punctul forte se referă la momentul oportun de a face schimbări cu propria minte și cu propriul tău corp.

Leu

Nativul din Leu trebuie să aibă grijă la cum privește viața, deoarece atitudinea pe care o are faţă de viaţă, în general, reflectă atitudinea faţă de propriul trup. Așadar, el ar trebui să fie atent pe zona relației cu sine și cu propriul corp. Nu este recomandat ca Leul să facă călătorii în prima parte a lunii. Indicat este ca Leul să fie atent la ce spun alții, s-ar putea să i se prezinte o realitate falsă. Punctul forte este dat de carieră, starea de sănătate este bună și forța de muncă la fel.

Fecioară

Fecioara trebuie să fie atent la relația cu băncile. S-ar putea să ai ocazia să găsești o variantă de credit mai bună. Este recomandat ca pentru această toamnă fii atent modul în care îți cheltuiești banii. Apar vești bune legate de o schimbare, o relocare pentru cei născuți în această zodie.

Balanța

Nativii din acasă zodie care sunt căsătoriți trebuie să fie precauți, deoarece acum, în toamnă, iese la iveală toată murdăria care a fost ascunsă sub covorul din sufragerie, cu privire la relațiile de lungă durată și căsătoria. Această perioadă aduce nativilor o provocare pe partea financiară, așadar trebuie să fie atenți la cheltuieli. Pe de altă parte, ai susținere din partea prietenilor.

Scorpion

Atenție la serviciu, pentru că acolo pot apărea conflicte. Este posibil să apară dușmani din umbră, care să îți vizeze poziția socială. Este recomandată o atenție sporită pentru acest nativ la cum se prezintă în societate. Până și cea mai mică greșeală va fi drastic taxată de cei din jur. Toamna aceasta, Scorpionul își activează grupul de prieteni și este favorizat tot ceea ce ține de prestigiul social și de absolvirea unor examene cu brio, potrivit Clickpentrufemei.ro.

Săgetător

Pentru săgetător este recomandat să fie atent de cine se îndrăgostește, deoarece o să fie, metaforic, cu scântei, cu vâlvătăi și apoi cu vânătăi. Mai exact, ai grijă la poveștile de iubire din această toamnă. Fii atent și când este vorba despre gânduri. Nu le permite să te scurtcircuiteze. Fii cât mai pozitiv în tot ceea ce gândești. Așadar, toamna aceasta, ai capacitatea de aranja lucrurile în zona financiară și să afli de oferte interesante de muncă.

Ce zodii cheltuie cei mai mulți bani
Care sunt nativii care cheltuie cei mai mulți bani

Capricorn

Capricornul trebuie aibă grijă în relația cu familia, care se poate schimba sau perima, deoarece pot apărea niște conflicte pe urma unor neînțelegeri mai vechi, poate în legătură cu o moștenire. Mare atenție în privința carierei, pentru că ideile pe care le ai în această toamnă nu sunt dintre cele mai bune. Indicat ar fi să te abții în a face schimbări majore privind locul de muncă. Ca puncte forte ale toamnei pentru Capricorn se numără intuiție puternică în zona financiară, intuiție bună legată de credite și de noi persoane care îți intră în viaţă.

Vărsător

Nativii în Vărsător trebuie să fie atenți la cât dau din casă, ce vorbesc și cât împărtășesc altora, pentru că se pot arde. Aceștia pot risca să vorbească gura fără ei. De asemenea trebuie să fie atenți la drumuri. Nu sunt recomandate călătoriile pe distanțe lungi.

Pești

Peștii trebuie să fie atenți la cheltuieli și să evite achizițiile importante. Cu siguranță acesta nu este un moment bun pentru a face împrumuturi financiare. În schimb, este o perioadă bună pentru a activa în zona relațiilor de iubire. Mulți Pești vor găsi noi resurse pentru a-și recondimenta relația amoroasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI