Horoscopul runelor 20-26 iunie 2022. Mihai Voropchievici, despre zodia cu protecţie divină

Horoscopul runelor 20-26 iunie 2022. Mihai Voropchievici, despre zodia cu protecţie divină
Horoscopul runelor 20-26 iunie 2022.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este darul runelor pentru cele 12 zodii. Una dintre zodii are parte de protecție divină săptămâna aceasta. Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, pentru săptămâna în curs, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscopul runelor 20-26 iunie 2022

Berbec

Berbecii trebuie să rămână acasă și să fie în așteptarea unei schimbări foarte importante, pentru care trebuie să fie pregătiți. Este important să știe că săptămâna aceasta se vor rezolva multe lucruri pe care ei le așteaptă.

Taur

Taurii intră într-o nebuloasă. Ei nu comunică cu toată lumea, sunt doar ei cu ei, și cu Dumnezeu. Taurii au nevoie de o săptămână în care să se retragă, să își ia o pauză pentru regenerare sufletească.

Gemeni

Gemenii pot să găsească rezolvarea tuturor problemelor existente. Pot face un consiliu de familie și să rezolve chestiunile care îi frământă, deoarece, de unii singuri nu vor găsi rezolvare, ci numai împreună cu ceilalți.

Rac

Racul e pus pe mari bătălii. Ar vrea să se mai certe cu cineva, să mai obțină ceva, însă runele îi spun să se liniștească, să nu se mai îngrijoreze, întrucât în mod cert vor câștiga, nu e nevoie de o luptă pentru asta.

Leu

Leii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Ei au parte de o revigorare pe toate planurile, astfel că trebuie să își pregătească portofelul, că este vorba și de o revigorare financiară, nu doar una fizică.

Fecioară

Fecioarele au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, toate visurile li se vor împlini!

Balanţă

Și Balanțele au o rună bună. Ele sunt sfătuite să lase toate grijile și problemele la o parte. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Scorpion

Scorpionii trebuie să știe că este o certitudine că cineva care se gândește intens la ei la va trimite un cadou minunat. Este, deci ceva sigur și nu o probabilitate.

Săgetător

Săgetătorii sunt „vizitați” de Vunjo, lucru care de mult nu s-a mai întâmplat, iar pentru ei asta e numai de bine.

Capricorn

Capricornii caută două opțiuni care le-ar putea satisface dorințele. Ei sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Dacă se mută din casă sau de la serviciu, este posibil să își găsească pe perioada de vară un loc de munca. Ei vor acționa favorabil oricum și vor avea parte de câștig.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie pregătiți să își facă bagajele, deoarece astrele anunță o călătorie. Nativii sunt de vreo două săptămâni pe drumuri, tot fac călătorii, fie în interes de serviciu, fie de plăcere.

Pești

Peștii au protecție divină, ei vor fi protejați de două ori. Săptămâna aceasta au parte de protecție din toate punctele de vedere și împotriva tuturor energiilor negative sau forțelor malefice care-i înconjoară.