24 iul. 2022 | 11:20

Horoscopul norocului în luna august 2022. Zodia care atrage banii ca un magnet

Horoscop
Horoscopul norocului în luna august 2022. Zodia care atrage banii ca un magnet
Cea mai norocoasa zodie in luna august 2022

August 2022 aduce anumite zodii cu picioarele pe pământ, astfel încât să poată profita de toate oportunitățile divine pe care universul le revarsă asupra lor. Luna începe cu Mercur, planeta comunicării, trecând în Fecioara orientată spre detalii. Acest lucru stabilește scena pentru ceea ce va deveni o perioadă crucială pentru planificarea obiectivelor tale. Odată ce Venus intră în Leu, săptămâna următoare, totul pare că intră pe un făgaș normal.

Horoscop luna august 2022 – zodia care dă lovitura

Ești gata pentru vuietul creat de zodia Leu? Citește mai departe pentru a afla ce spun astrele despre carieră, dragoste și viața socială. Horoscopul are vești bune pentru zodii! Dacă te întrebi cum va fi luna august în funcție de semnul tău zodiacal, trebuie să știi că această perioadă vine cu șanse pentru toată lumea, însă doar o singură zodie va avea parte de noroc triplu. Se anunță niște zile excelente și reușite pe toate planurile.

August va fi o lună excelentă pentru mai mulți nativi, dar zodia care dă lovitura este Fecioara. Datorită planetei Venus, care guvernează relațiile romantice, dar și finanțele, acest semn zodiacal va avea o perioadă minunată pentru noi investiții, oportunități și chiar schimbări. Fecioarele devin îndrăznețe și curajoase.

Soarele va răsări pe strada Fecioarei. Se întrevăd foarte multe avantaje la locul de muncă, iar dacă ești într-o relație, ajungi să faci următorul pas, fie că este vorba de nuntă, fie că vei deveni părinte. Toată luna august, agenda este plină cu planuri și idei. Proiectele în care te implici îți aduc satisfacție financiară din plin.

Cea mai norocoasă zi: joi, 4 august

Mercur, planeta care guvernează modul în care gândești și vorbești, se va muta joi, 4 august, în Fecioară, supraalimentând comunicarea ta. Nu numai că vei putea gândi și vorbi mai clar, dar și alții vor putea să te înțeleagă mai profund, ceea ce îți va permite să evoluezi. Detaliile vor fi importante, așa cum sunt întotdeauna, dar vei putea vedea și imaginea de ansamblu.

August 2022 va fi plin de atât de multe lucruri interesante de făcut și locuri în care să mergi, încât s-ar putea să ajungi să te simți epuizat fizic. Ești tentat să sari peste mese și să reduci somnul pentru a ține pasul cu toate oportunitățile, dar trebuie să ai o alimentație sănătoasă și odihnă. Spontaneitatea este cuvântul cheie al lunii. Deși în mod normal îți place să programezi totul în avans, dacă te relaxezi, te așteaptă multă aventură. După data de 20, concentrarea ta se mută pe muncă.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro