Horoscop zilnic 24 iulie. Zodia care are mari probleme în dragoste

Horoscop zilnic 24 iulie. Zodia care are mari probleme în dragoste
Horoscop zilnic 24 iulie. Află ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Ce se va întâmpla în familie, la muncă și în relații.

Luna traversează astăzi zodia Gemeni. Suntem susținuți în comunicare, informare, studiu, purtăm discuții inteligente și găsim soluții creative. Totodată, vorbim mult la telefon, mergem la cumpărături și-n deplasări pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic 24 iulie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi ești foarte activ pe mediile de comunicare, te întâlnești cu pritenii, foști colegi, vecini și stai mai mult de vorbă, povestiți și afli diverse informații sau vești. În planul sentimental ești entuziasmat, planurile tale capătă contur și știi ce ai de făcut.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi cheltui o sumă de bani importantă pentru a achiziționa ceva pentru casă, un bun de folosință îndelungată, pe care ți-l doreai de mai mult timp. Totodată, poate să apară un eveniment, care aduce o schimbare esențială, ce ține de viața particulară sau de cămin.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Încerci astăzi să fii cât mai obiectiv în tot ceea ce spui, mai ales în relația cu persoana iubită și analizezi la rece problemele pe care le aveți. Este posibil să apară unele mici tensiuni din cauza unor vești, care nu vă convin niciunuia.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară și returnarea unor datorii sau achitarea unor utilități și rate. Este posibil să apară unele obstacole sau amânări în încasarea unor sume de bani. Decizi să închei niște colaborări, care nu se mai dovedesc avantajoase.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi ești înconjurat de prieteni și dai sfaturi utile celor care au nevoie. Te implici în problemele altora și cauți soluții. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să ai niște cheltuieli, însă merită efortul financiar, pentru că găsești ceva ce cauți de mult.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi vin vești din străinătate de la prieteni sau de la rude. Mai mult de atât, primești și o invitație de a pleca câteva zile. Momentan nu poți lipsi de la serviciu, dar cauți soluții să evadezi, să-ți iei câteva zile libere.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi ești preocupat de carieră, de începerea unor cursuri de perfecționare în caz că te-ai decis să schimbi domeniul de activitate. Dacă te afli în vacanță, ai parte de evenimente, care să-ți schimbe perspectiva asupra vieții. Dacă ești singur, apar oportunități în planul amoros.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi te preocupă situația financiară și este posibil să apelezi la economii sau la cardurile de credit să cumperi ceva în rate. Vrei să investești și-n pregătirea ta, să-ți iei niște cărți, să începi niște cursuri online. Așadar, aranjezi socotelile, astfel încât să-ți ajungă banii pentru tot ce ți-ai propus.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, ești deschis comunicării cu partenerul de cuplu. Vă concentrați asupra unor obiective comune și dacă au existat tensiuni, acum este momentul să le rezolvați, pentru a nu ajunge la conflicte mai mari.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Astăzi te preocupă sarcinile de serviciu și cum să abordezi unele probleme sau situații în raport cu colegii sau cu șefii. Totodată, te preocupă situația financiară și ai în plan să scapi de niște datorii sau să închei un contract care nu-ți mai aduce avantajele financiare de la început.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice și distracției, se anunță o zi plină de voie bună și relaxare. Posibil să stabilești cu partenerul și un grup de prieteni să mergeți la un parc de distracții, să stați în natură, faceți sport și petreceți mai mult timp împreună.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi Luna îți traversează sectorul asociat vieții de familie și căminului și s-ar putea să-ți dorești să stai acasă, să te bucuri de prezența celor dragi. Poți organiza o masă în familie, chiar dacă nu aveți un eveniment special de sărbătorit.

Horoscopul zilei de 24 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!