24 ian. 2022 | 13:12

Horoscopul karmic pentru februarie 2022. Zodia care face bani din orice, va avea mult succes

Horoscop
Horoscopul karmic pentru februarie 2022. Zodia care face bani din orice, va avea mult succes
Horoscop karmic pentru februarie 2022

Astrologii aduc în prim-plan horoscopul karmic pentru luna februarie 2022. Un nativ urmează să se bucure de succes uraș pe partea financiară. Reușitele sale în această sferă sunt uluitoare. Zodia aceasta a sperat foarte mult la banii pe care îi are acum în cont.

Horoscop karmic pentru februarie 2022

Zodii de apă (Rac, Scorpion, Pești) – Își fac prieteni noi și sunt deschiși pentru colaborări. Racii sunt foarte buni sfătuitori. Scorpionii au parte în sfârșit de o lună extraordinară. Sunt pe o karmă pozitivă în dragoste, iar într-un final primesc lucruri frumoase din partea lui Cupidon.

Peștii reușesc să se bucure și ei de multe schimbări benefice și își revin după o perioadă îndelungată de necazuri. Vor sta bine cu banii, așa cum au făcut-o întotdeauna. Nu au avut niciodată griji pe acest plan.

Zodii de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) – Pornesc pe drumuri inițiatice. Nativii din zodia Taur se leagă de lucruri spirituale, filozofice și nu mai râd de astfel de perspective ca până acum. Fecioarele citesc mult și sunt puse să învețe chiar și meserii noi.

Vor să construiască ceva în domeniul cultural, ceva care să le încălzească inima. Capricornii fac bani și din piatră seacă. Își schimbă radical principiile după care s-au ghidat până acum și totul le iese ca la carte.

Zodii de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) – Au parte de un februarie atipic. Vărsătorii sunt cei mai favorizați și se bucură de un succes deosebit pe toate planurile. Au lucrat mult până la acest echilibru, iar acum sunt liniștiți să simtă că totul nu a fost în zadar.

Gemenii se pot confrunta în continuare cu probleme de imagine, iar Balanțele nimeresc fără voia lor în câteva conflicte ce le vor complica unele momente. Din fericire, de obicei vor să aducă pacea și speră să găsească echilibrul și aici, dar să fie și obiectivi. Nu doresc să audă scandal și ceartă în jurul lor și nu iubesc deloc aceste energii negative.

Evenimente pentru nativi

„Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec. Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. (…)

Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața. La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti. Fecioara se poate căsători, dacă vrea”, a declarat Neti Sandu la podcastul lui Măruţă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro