Horoscop 24 ianuarie 2022. Zodia care se poate îndrăgosti, flirtează cu multă lume

Horoscop 24 ianuarie 2022. Zodia care se poate îndrăgosti, flirtează cu multă lume
Vezi care este zodia care se poate îndrăgosti.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în zodia Capricorn și o va tranzita până pe data de 6 martie. Dat fiind că Marte ajunge o dată la doi ani într-o zodie, este recomandat să profităm din plin de acest tranzit. Marte ne aduce curaj și determinare să ne atingem obiectivele propuse și ne susține să construim strategii solide, să devenim mai disciplinați, răbdători și responsabili în acțiunile noastre.

Horoscop 24 ianuarie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Dat fiind că Marte este guvernatorul tău, nativule din Berbec, vei intra într-o etapă mai stabilă și vei observa că ai mai multă răbdare când vine vorba de a acționa. În plus, acest tranzit te susține să-ți atingi niște obiective profesionale, să ieși în față și să te afirmi. Totuși, ai grijă la tensiunile cu superiorii care pot apărea în acest răstimp.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Marte este guvernatorul relațiilor tale și te va ajuta să-ți consolidezi niște principii legate de viața în doi, de tiparul partenerului pe care-l vrei. Totodată, te va stimula să înveți lucruri noi, să studiezi, să călătorești și să explorezi noi domenii. Este recomandat să eviți problemele cu legea, maia les că în următoarea perioadă ți se activează puternic spiritul justițiar.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte te susține să te lupți pentru drepturile tale, în special financiare și materiale, dar și să iei poziție într-un context ce vizează viața intimă, o relație ascunsă. O trădare poate fi descoperită acum. S-ar putea să ai parte de tensiuni cu partenerul din cauza bugetului comun sau să intri în polemici cu aosciații. Totodată, ești mai stimulat să faci unele investiții.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Marte va intra chiar în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la o perioadă mai agitată, chiar tensionată în cuplu și în interacțiunile cu cei cu care edsfășori activități profesionale. Poți profita de acest tranzit pentru a acționa în plan relațional, de exemplu pentru a începe o relație, pentru a încheia o relație sau pentru a te decide ce faci cu un contrtact profesional.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Marte îți aduce energie pentru a te ocupa mai eficient de sarcinile de la locul de muncă, de activitățile cotidiene, însă ține cont că te poți suprasolicita ușor. În plus, crește nivelul de stres profesional și apar tensiuni cu colegii. Profită și fă schimbări în stilul de viață și reocupă-te de sănătate mai mult. Poți începe să faci mai multă mișcare.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte va activa sectorul tău sentimental. Dacă ești singur flirtezi mai mult și ai toate șansele să cucerești persoana care-ți place. În plus, poți demara un proiect creativ și poți să te reapuci de niște hobby-uri abandonate. Dacă ai copii este o perioadă bună să petreci mai mult timp cu aceștia. Nativii care-și doresc copii pot deveni părinți.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Marte poate activa situațiile mai neplăcute din familie și poate da naștere unor conflicte cu părinții destul de dure și radicale. Poți duce lupte de putere în cămin și nu vei suporta prea mult autoritatea nimănui. În schimb, este un tranzit bun dacă vrei să faci mutări, renovări și reorganizări în casă.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este chiar guvernatorul tău, iar acest tranzit te stimulează foarte mult din punct de vedere mental. Dincolo de faptul că mintea îți va funcționa cu motoarele turate la maxim, vei avea ocazia să iei decizii îndrăznețe. Unii nativi sunt stimulați să învețe mai bine, în timp ce alții au curajul să spună lucrurilor pe nume. Poți negocia în favoarea ta.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte părăsește zodia ta și se mută în sectorul financiar, aspect care te va determina să-ți crești veniturile sau să găsești modalități de redresare financiare. Poți avea mai mult curaj să ceri o mărire de salariu sau mai multă încredere în tine să-ți monetizezi talentele. Totodată, ai grijă că și cheltuielile pot crește.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte intră în zodia ta și acest aspect nu poate decât să te bucure, dat fiind că vine la pachet cu o mare doză de energie. Urmează o perioadă în care poți deveni mai determinat să-ți atingi niște obiective, dar poți deveni și mai agitat. O recomandare ar fi să te apuci de sport pentru a te elibera de furia interioară pe care o poți acumula acum.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Nu te încântă deloc acest tranzit al lui Marte în Capricorn pentru că poate crește nivelul de agitație interioară și poți deveni mai irascibil, însă reprimându-ți furia. Acest tranzit poate fi mai dificil pentru nativii care nu și-au încheiat socotelile cu trecutul sau care se confruntă cu probleme de sănătate. Totuși, Marte te stimulează să te vindeci și să te debarasezi de tot ce este toxic în jurul tău.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Marte îți va activa sectorul vieții sociale nativule din Pești, și poți ieși mai mult cu prietenii,poți cunoaște persoane noi și poți adera la noi grupuri. Totodată, vei fi stimulat să-ți atingi niște obiective legate de proiectele tale, să faci strategii de viitor. Poți primi sprijin din partea unor asociați, prieteni și te poți bucura de câștiguri financiare.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 24 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI