18 aug. 2022 | 09:30

Horoscopul iubirii pentru toamnă 2022. Cine îşi întâlneşte jumătatea, cine se desparte

Horoscop
Horoscopul iubirii pentru toamnă 2022. Cine îşi întâlneşte jumătatea, cine se desparte
Ce-ti rezerva astrele in toamna

Toamna 2022 va debuta cu vești foarte bune pentru șase zodii. În timp ce nativii Berbec vor cumpăra o nouă casă, Gemenii pleacă într-o escapadă romantică alături de persoana iubită, iar semnul Rac urmează să fie cerut în căsătorie. Ce spun astrologii despre restul semnelor zodiacale. Află ce surprize are horoscopul pentru tine și dacă relația de iubire este în pericol.

Horoscop dragoste pentru toamnă 2022

Ce spune horoscopul iubirii pentru cele 12 zodii? Începând cu luna septembrie, unii nativi vor avea parte de foarte mult noroc, în timp ce alții se vor confrunta cu certuri în cuplu și tensiuni maxime.

Berbec

Această zodie își va vedea visul îndeplinit. Nativii Berbec se vor muta cu partenerul de viață într-o casă nouă, pe care o vor achiziționa împreună și într-o zonă foarte bună, așa cum își doreau.

Taur

Sunt anunțate mici certuri în cuplu din cauza stresului și a oboselii. Însă, dacă nativii Taur vor învăța să separe munca și relația, astfel de situații pot fi evitate.

Gemeni

În toamnă, Gemenii urmează să plece într-o vacanță romantică. Destinația aleasă este foarte frumoasă, perfectă pentru a consolida povestea de dragoste.

Rac

Bat clopote de nuntă pentru Raci! Această zodie va face pasul cel mare, după o cerere în căsătorie ca-n povești. Nativii și-au găsit sufletul pereche, așa că nu este timp de așteptat.

Leu

Leii sunt atenționați că vor avea foarte mult de pierdut în relația de cuplu, dacă nu lasă orgoliul la o parte. Partenerul de viață nu mai poate suporta crizele de nervi.

Fecioară

Această zodie va fi un bun sfătuitor pentru persoanele apropiate. Din păcate, cei dragi vor întâmpina unele probleme, dar Fecioara va fi lângă ei.

Balanță

Acest semn zodiacal va încerca să își facă mai mult curaj și să spună ceea ce simte. Balanța a pus ochii pe cineva de multă vreme, sentimentele sunt reale și sincere, dar îi este frică să se exprime.

Scorpion

Scorpionii pun relația pe primul loc și vor aduce în discuție mult mai des sentimentele pe care le au pentru parteneri.

Săgetător

Zodia Săgetător va primi o veste uriașă! Află că familia se va mări, deoarece un bebe este pe drum. Acest semn zodiacal urmează să devină părinte.

Capricorn

Începând cu luna septembrie, Capricornii vor avea parte de multe reproșuri în cuplu, deoarece multe lucruri nu sunt pe placul partenerului. Cheia este comunicarea.

Vărsător

Vărsătorii sunt nevoiți să suporte consecințele faptelor lor, după ce nu au ținut cont de nevoile persoanei iubite.

Pești

Zodia Pești va reuși să depășească o barieră emoțională și se va apropia foarte mult de cineva. În toamnă, acești nativi vor fi mult mai implicați și își vor exprima sentimentele mai profund decât au făcut-o până acum.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Rugăciunea puternică pe care să o spui în prima zi de Paște. Se rostește pentru iertarea păcatelor
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro