Horoscopul iubirii de Revelion. Cine își cunoaște dragostea la petrecerea dintre ani

Horoscopul iubirii de Revelion. Cine își cunoaște dragostea la petrecerea dintre ani
Horoscopul dragostei pe final de an

Cum vei sta cu dragostea la trecerea dintre ani? Astrologii fac previziuni despre cum îți va merge pe plan sentimental de Revelion și ce te așteaptă în ultimele zile din anul 2021 și primele zile din anul 2022. Previziunile astrologilor pentru toate zodiile și legătura fiecăreia pe plan sentimental. Ce te așteaptă la cumpăna dintre ani?

Ce îți rezervă astrele în iubire

Berbec

Astrele îți vor aminti de câteva conversații profunde pe care le-ai avut pe plan sentimental sau despre o nouă conexiune cu cineva. Gândește-te bine la ce îți dorești și exprimă aceste lucruri. Ai oportunități de a îți răspunde la mai multe întrebări care au legătură cu viața sentimentală.

Taur

Taurii nu vor avea parte de prea multă acțiune în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu se pot distra. Mergi la întâlniri, cunoaște oameni noi și experimentează viața. Dacă nu ești interesat de nimeni, nu spune nu niciunei noi cunoștințe, pentru că nu știi de unde ar putea pica o relație așa cum ți-ai dorit-o.

Gemeni

Grijă cu cine îți petreci tipul, pentru că ai putea să te îndrăgostești foarte ușor. Fii atent ca persoana să fie cea potrivită, pentru că altfel vei fi rănit foarte ușor.

Rac

Dacă îți place cineva, în această săptămână e posibil să prinzi curajul să îi spui în față acest lucru. Poți duce relația la un nou nivel, sau poți să rămâi cu regretul că i-ai mărturisit. Nu vei ști până nu faci acest lucru.

Leu

Nu te grăbi în această perioadă. Ar fi mai bine pentru tine să fii singur măcar o vreme. Nu te arunca în relații la întâmplare și ai grijă cu cine îți petreci timpul. Nu e nimic rău în a fi singur

Fecioară

Vești foarte bine pentru fecioare! Se anunță romantism și distracție în dormitor. Viața ta amoroasă este din ce în ce mai bună.

Balanță

Te poți distra și merge la mai multe întâlniri, dar dacă vrei ceva mai serios, ar trebui să te comporți ca atare. Comunică deschis și spune ce îți dorești cu adevărat.

Scorpion

Nu e deloc o perioadă bună pe plan sentimental. Te cerți, te desparți, dar lucrurile pot fi și bune. Poate acea persoană nu avea ce căuta în viața ta. Concentrează-te pe familie și distracție în aceste momente.

Săgetător

Ai nevoie de puțină ordine în viața ta. Dacă vrei o relație serioasă, asigură-te că într-adevăr asta vrei. Nu îți ignora familia și nu te afunda în muncă, ci vorbește cu tine însuți și vezi ce vrei cu adevărat.

Capricorn

Ești agitat și nu te poți relaxa. Să știi că nu e nimic rău în a aborda o persoană. De fapt, dacă ai puțin curaj ar putea fi chiar un bonus pentru altcineva. Fii curajos și fă primul pas.

Vărsător

Vei avea câteva neplăceri în această perioadă. În loc să te superi, caută să vezi dacă au dreptate și vezi ce poți schimba să devii mai bun și mai răbdător.

Pești

Au o perioadă senzațională. Peștilor le place să flirteze și vor face asta mereu. Nu toți știu dacă doar încerci să fii prietenos sau vrei să te bagi sub pielea cuiva.