Horoscopul dragostei 2022. Zodia care își găsește sufletul pereche la jumătatea anului

Horoscopul dragostei 2022. Zodia care își găsește sufletul pereche la jumătatea anului
Horoscopul dragostei 2022. Zodia care isi gaseste sufletul pereche la jumatatea anului

Deși anul 2021 nu a fost atât de norocos în capitolul amoros pentru zodiile din horoscopul european, nativii sunt convinși că vor da lovitura în 2022. Cine sunt reprezentanții zodiacului ce se vor îndrăgosti nebunește și își vor găsi sufletul pereche Află mai jos dacă te numeri și tu printre norocoși.

Top 5 zodii norocoase în dragoste în 2022

Gemeni

Extrovertiți, puternici, veseli și mereu cu zâmbetul pe buze, nativii din Gemeni sunt sufletul petrecerii, oriunde merg. Lumea adoră să stea în preajma lor, deoarece emană optimism, distracție și bunăvoință. Anul 2022 aduce numai vești bune pentru ei, pe plan sentimental.

Dacă în 2021 lucrurile nu au mers foarte bine în capitolul amoros, ei bine, astrele au șansa să se revanșeze față de nativii Gemeni. Vor întâlni pe cineva special în a doua jumătate a anului viitor.

Leu

În anul 2022, nativii din zodia Leu încep să creadă mai mult în propriile lor forțe. Colerici, puternici, independenți, orgolioși, dar cu un suflet mare, reprezentanții aceste zodii de foc vor face tot posibilul pentru a fi fericiți în anul ce urmează. Își vor întâlni partenerul ideal, dacă vor învăța să fie puțin mai înțelegători.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se vor bucura de un an intens, cu multe provocări și situații trăite la limită. Cei care sunt singuri își vor întâlni viitorul partener de viață în curând.

Reprezentanții acestei zodii de pământ care sunt deja implicați într-o relație serioasă vor trece la următorul nivel: se vor logodi, căsători sau avea un copil.

Săgetător

Soarele răsare și pe strada nativilor din zodia Săgetător. După o perioadă destul de lungă în care  nu și-au deschis sufletul către nimeni, anumiți nativi din zodia Săgetător își iau inima în dinți și acceptă sosirea unei noi iubiri în viețile lor.

De asemenea, pe plan profesional toate merg strună, fiind posibil să deschideți o nouă afacere.  Nu va fi o perioadă ușoară, dar mereu veți găsi resursele necesare să treceți peste.

Vărsător

Vești bune pentru reprezentanții acestei zodii de aer. Indiferent de starea în care se află relația lor actuală, anul 2022 va fi un an în care nativii din zodia Vărsătorului vor merge mai departe cu alegerea pe care au făcut-o și nu vor regreta.

Persoanele care sunt single se vor concentra mai mult pe ele și vor găsi partenerul ideal, cel în fața căruia se vor deschide, având încredere în ei. Pe de altă parte, nativii din Vărsător care sunt deja implicați într-o relație serioasă sunt pregătiți să scrie următorul capitol al poveștii lor de iubire.