19 ian. 2024 | 16:00

Horoscopul îngerilor săptămânii cu Mariana Cojocaru. Cine te păzește, în funcție de ziua nașterii VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscopul îngerilor săptămânii cu Mariana Cojocaru. Cine te păzește, în funcție de ziua nașterii VIDEO EXCLUSIV
Horoscopul îngerilor săptămânii cu Mariana Cojocaru

Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 16:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube. Azi vom vorbi despre horoscopul îngerilor săptămânii și care dintre arhangheli te ghidează, în funcție de ziua în care te-ai născut.

Horoscopul îngerilor săptămânii cu Mariana Cojocaru

Se spune că cel care ne inspiră și ne apără în mod tainic, care ne ghidează, este îngerul păzitor. Fiecare om are cel puțin un înger păzitor, așa cum spun cărțile și marea Evanghelie a lui Ioan. Fiecărui om i s-a dat un înger păzitor invizibil care să îl însoțească de la naștere până la moarte. Acest înger ajută omul să își eleveze conștiința și se îndepărtează pe măsură ce omul, împins de egoism, renunță de bună voie la credința în Dumnezeu și la iubirea pentru aproapele său.

Este importantă credința. Există cărți de aritmologie de la Pitagora cu anumite formule în care se spune că nu toți oamenii ar primi un înger păzitor, la naștere. Dar în timp, datorită credinței, valorilor, ei pot atrage îngeri păzitori. Astrograma la naștere nu este bătută în cuie, noi avem menirea să evoluăm. Îngerul păzitor ne ghidează, ne inspiră și, în mod tainic, ne apără. Principala misiune legată de ființa umană o reprezintă protecția, spre a fi îndrumați cu plecăciune spre lumină și spre Eternitatea Divină.

Cele 9 ordine angelice ale îngerilor


În funcție de nivelul spiritual, omul are un înger păzitor care aparține uneia din cele 9 ordine angelice: Serafimii, Heruvimii, Tronurile, Domniile, Virtuțile, Stăpânirile, Întâietorii, Arhanghelii și Îngerii. Protectorul aparține Serafimilor, doar în cazul în care a venit pe lume cu un nivel de îndumnezeire extraordinar de elevată. Cei care au de îndeplinit misiuni eroice sunt îndrumați de îngeri păzitori, dintre Stăpâniri și Virtuți.

Horoscopul îngerilor săptămânii. Majoritatea ființelor, însă, au înger păzitor din ordinul cel mai apropiat de planul fizic și anume Îngerii. De aceea se spune că, la naștere, copiii sunt puri și dorm ca niște îngerași. În general, pe lângă misiunea de ghid a unei ființe umane, îngerii mai au și alte funcții de natură spiritual-cosmică, putând fi prezenți și stăpâni spațiul. Se spune că se pot teleporta, pentru că pot fi în mai multe locuri simultan.

Ce înger te păzește și te călăuzește de la naștere?

Atunci când ființa pe care o au în paza lor se orientează cu tot sufletul și toată fermitatea către lumină și dumnezeire, bucuria este imensă. E de la sine înțeles că o persoană poate avea nu doar unul, ci mai mulți îngeri păzitori pe care îi pot calcula. Există mecanisme de calcul aritmologice rămase din zona pitagoreică, de matricea pe care o are fiecare om la naștere, cum o poate îmbunătăți și crește, în timp.

Fiecare înger păzitor este diferit, de la un om la altul, de la o structură la alta. Există o legătură aparte între noi și îngeri, legătura dintre iubirea pură, necondiționată, sublimă, liniștea, modul empatic, diferite caracteristici și înzestrări ale noastre, în raport cu îngerul păzitor. Se spune că, în vremurile de demult, când oamenii aveau puritate și suflete întoarse către Dumnezeu, cerurile își deschideau porțile și lăsau să fie văzuți îngerii.

Horoscopul îngerilor săptămânii. Chiar Dumnezeu s-a arătat anumitor ființe umane merituoase, numite de unii vise premonitorii. Fiecare zi a săptămânii este guvernată de un înger păzitor. Este bine să știți în ce zi a săptămânii v-ați născut pentru a afla care este îngerul vostru.

Horoscopul îngerilor săptămânii și zilele lor

Arhanghelul Mihail, îngerul păzitor al celor născuți duminică

Îngerul păzitor al zilei de duminică este Arhanghelul Mihail. Este bine de știut pentru că chakra care ține de sănătate este 1, Muladhara.

Arhanghelul Gabriel, îngerul păzitor al celor născuți luni

Îngerul păzitor al zilei de luni este Arhanghelul Gabriel sau Gavril. Chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 2, Svadhisthana.

Horoscopul îngerilor săptămânii. Arhanghelul Samuel, îngerul păzitor al celor născuți marți

Îngerul păzitor al zilei de marți este Arhanghelul Samuel sau Chamuel, iar chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 3, Manipura.

Arhanghelul Rafael, îngerul păzitor al celor născuți miercuri

Îngerul păzitor al zilei de miercuri este Arhanghelul Rafael, iar chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 4, Anahata.

Horoscopul îngerilor săptămânii. Arhanghelul Metatron, îngerul păzitor al celor născuți joi

Îngerul păzitor al zilei de joi este Arhanghelul Metatron, despre care s-a vorbit puțin și care are o însemnătate aparte. Chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 5, Vishuddha.

Arhanghelul Uriel, îngerul păzitor al celor născuți vineri

Îngerul păzitor al zilei de vineri este Arhanghelul Uriel, iar chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 6, Ajna.

Citește și: Horoscop dragoste 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care caută iubire doar în pat VIDEO

Horoscopul îngerilor săptămânii. Arhanghelul Cassiel, îngerul păzitor al celor născuți sâmbătă

Îngerul păzitor al zilei de sâmbătă este Arhanghelul Cassiel, zi guvernată de planeta Saturn iar corespondența este dată ce chakra 7, Sahasrara.

Citește și: Horoscop: cea mai importantă zi din 2024 cu Mariana Cojocaru. Reprezintă cifra banilor la chinezi! VIDEO

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 16:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube.
Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Carmen Grebenișan, vacanță costisitoare după divorț. Vedeta nu s-a abținut de la nimic
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro