Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaște oameni noi

Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaște oameni noi
Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaște oameni noi

Prima lună a toamnei lui 2020 este încărcată de aspecte astrale, iar cele mai multe dintre ele sunt dinamizante. Pentru nativii care încearcă să întoarcă norocul în favoarea lor în a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunități în acest sens, dar vor exista și persoane pentru care aceste configurații astrale pot fi copleșitoare. Când vine vorba de dragoste…situația se precipită pentru unii, dar netezește pentru alții.

Horoscop de dragoste pentru luna septembrie 2020

Berbec

Sectorul iubirii este echilibrat pentru tine pe tot parcursul acestei luni. În ultima săptămână vei avea de trecut o perioadă specială, plină de romantism și dragoste.

Taur

Vei fi mai conștient de cel/cea de lângă tine, lucru care vă apropie ca și cuplu. Dacă ești singur, te vei bucura de o viață socială mai activă.

Gemeni

Situația nu va fi nici bună, nici tragică. Vor exista multe schimburi de replici între tine și partener. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva interesant sau ai putea chiar să vezi ce înseamnă dragostea la prima vedete.

Rac

Nu este o perioadă prolifică pentru tine și partener, căci va fi destul de dificil să avansezi în relația în care ești implicat, lucru care te macină. Neînțelegerile și disputele vor fi activitățile de bază ale cuplului în această lună.

Leu

Vei fi dispus să faci mai mult decât te-ar fi lăsat orgoliul până acum, așa încât partenerul să se simtă iubit.

Fecioară

Dragostea e de ambele părți, iar complicitatea și romantismul te vor face să te simți special și fericit. Dacă ești singur, va fi o lună de relații sporadice, dar te vei bucura de jocul seducției.

Balanță

Lucrurile stau destul de prost pentru tine în această lună, dacă faci parte dintr-un cuplu. Este momentul perfect pentru a vorbi cu partenerul și de a schimba tot ceea ce vă făcea nefericiți. Este important să o faci acum, căci luna viitoare va fi mai greu.

Scorpion

Deși iubirea te urmărește, nu îi vei da curs. Dacă ai un partener, în schimb, va exista un fel de pasiune și adorație reciprocă. De altfel, femeile Scorpion vor fi foarte atractive luna aceasta. Îți dai seama că trebuie să cauți fericirea, pentru că dacă nu ești fericit, nu îi poți face nici pe ceilalți să fie.

Săgetător

Iubirea va fi principalul tău țel în această lună. Dacă ai un partener, te vei simți bucuros că-ți poți împărți zilele cu el. Dacă ești singur, te-ai putea îndrăgosti luna aceasta de cineva din spectrul profesional.

Capricorn

Dacă ești implicat într-o relație, există o absență totală de romantism și interese. Vei continua rutina, dar mintea îți va fugi spre viața profesională. Dacă ești singur, nu vei căuta dragostea.

Vărsător

Vei acorda o atenție deosebită luna aceasta. Dacă ești singur, te-ai putea îndrăgosti de șeful tău, căci ești atras de oamenii pe care îi consideri înzestrați intelectual. Ai putea face o călătorie romantică alături de partener sau de persoana pe care o placi.

Pești

Iubirea va fi prioritatea ta în această lună. Dacă ai deja un partener, încearcă să nu îl critici constant. Învață să faci complimente! Dacă nu te-ai implicat într-o relație recent, o vei face cu siguranță luna aceasta. Poate fi vorba despre un coleg de la serviciu, șef sau doctor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI