Horoscopul dragostei mai-decembrie 2021. Zodiile care trădează mereu, nu poți avea încredere în ele

Horoscopul dragostei mai-decembrie 2021. Zodiile care trădează mereu, nu poți avea încredere în ele
Horoscopul dragostei mai-decembrie 2021: Zodiile care trădează mereu

„Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători”, ar fi exclamat Iulius Cezar, scrie Plutarh în lucrarea sa, ”Viețile paralele ale oamenilor iluștri”. Trădarea este denumită fapta de a înșela în mod voit și perfid încrederea cuiva, săvârșind acte care îi sunt potrivnice și făcând pact cu dușmanul. Face parte din greșelile omenești, așa că sunt practicate adesea printre noi. Din punct de vedere astrologic, la astfel de ”activitate” recurg îndeosebi cinci zodii.

Horoscopul dragostei mai-decembrie 2021. Cele cinci zodii care trădează. Peștii sunt pe primul loc

Berbec

Nativii acestei zodii sunt cei mai instabili din punct de vedere emoțional. Stau bine la capitolul strategii, motiv pentru care trebuie să fii foarte atent în preajma lor. De multe ori aplică o tactică gândită, prin care profită de pe urma rezultatelor celor din jur. De obicei, te aprobă pe față pentru a te face să te încrezi în ei, apoi te trădează pe la spate.

Gemeni

Fii atent când le spui un secret ori le acorzi încrederea ta fiindcă s-ar putea să ajungă și la alții. Gemenii sunt aroganți și vanitoși, iar imaginea lor contează mai mult decât sentimentele celor care îi înconjoară. Te pot face de râs oricând doresc, cu rea intenție, pentru a te aduce într-un punct vulnerabil și a le solicita ajutorul.

Leu

Acești nativi au ca scop în viață să epateze, să iasă în evidență și să fie în centrul atenției cu fiecare ocazie. Nu țin cont de cei din jur, cu atât mai mult de sentimentele celor dragi. Nu analizează prea mult și greșesc, chiar dacă în adâncul lor știu că ceea ce urmează să facă este eronat. Ei sunt de părere că pot proceda oricând astfel și se așteaptă ca lumea să le ierte greșelile.

Scorpion

Ei se orientează pentru a pica mereu în picioare. Scorpionii sunt niște semne egoiste, care nu fac compromisuri nici pentru cei mai apropiați oameni din viața lor. Chiar dacă este vorba despre cel mai bun prieten, tot sunt pregătiți să trădeze oricând au ocazia.

Pești

Peștii se pun singuri pe primul loc în acest top fiindcă pur și simplu ignoră nevoile oricui. Dacă au ocazia să găsească persoane care să le fie mai de folos decât tine, te vor lăsa cu ochii în soare fără să ezite. Ai mare grijă dacă le dezvălui secrete, deoarece Peștii le vor folosi în favoarea lor și dacă va fi nevoie, și dacă nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI