Rune 26 aprilie – 2 mai 2021. Horoscop cu Mihai Voropchievici: Scorpionii fac o schimbare importantă

Rune 26 aprilie – 2 mai 2021. Horoscop cu Mihai Voropchievici: Scorpionii fac o schimbare importantă
Rune 26 aprilie - 2 mai 2021: Horoscop cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit astăzi, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toate semnele zodiacale. Întâmplările, urmările și senzațiile pe care zodiile urmează să le întâmpine în intervalul 26 aprilie – 2 mai 2021.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2021

Berbec

Cei născuți în această zodie vor avea o săptămână în care trebuie să stea să aștepte unele schimbări. Nu vă duceți cu capul înainte. Așteptați momentul oportun și analizați-vă opțiunile.

Taur

Taurii au o tentativă de a intra într-o viață nouă. Au gândit că acum este momentul potrivit pentru a se ocupa de ei, lucru bun și susținut de astre. Urmează revigorare pe toate planurile.

Gemeni

Urmează să se întâmple ceva interesant pentru Gemeni. Fertilitate și belșug sunt cuvintele care descriu perfect următoarea perioadă din viața lor. În scurt timp, visurile vi se vor îndeplini.

Rac

În intervalul menționat, Racul se găsește în postura de a face bagaje și de a pleca în lume. Nu vă impacientați, totul este planificat, ba chiar călătoria se anunță a fi benefică pe toate planurile și fără probleme ce o pot strica.

Leu

Nativii zodiei Leu vor da lovitura. Un salt rapid îi va propulsa acolo unde doresc. În plus, primesc vești bune din partea apropiaților, poate din partea copiilor, care îi face să fie mândri din care afară.

Fecioară

Fecioara are o săptămână în care poate să susțină bătălii. În mod sigur, se va lăsa cu o victorie. Certurile și părerile negative nu trebuie să vă atingă.

Balanță

În viața Balanțelor se anunță o suită de schimbări majore. Ele vor interveni și în planul sentimental, care este precum valurile mării. Înarmați-vă cu răbdare și diplomație.

Scorpion

Scorpionul are două gânduri clare: să se își dea demisia sau să își schimbe locuința. Sunt chitiți pe a face schimbări pentru binele lor. În orice caz, vor acționa corect. Nativii acestei zodii își analizează, de regulă, foarte bine opțiunile.

Săgetător

Săgetătorul poate găsi, în sfârșit, răspunsul sau soluția unor probleme. Urmează o discuție în familie sau la serviciu, dacă există situații tensionate.

Capricorn

Capricornul așteaptă. Și mai are ceva de stat. Un sfat este să vă pregătiți pentru a recepționa mesajul ce urmează să vă fie transmis.

Vărsător

Vărsătorii au o săptămână bună. Sunt plini de mândrie în urma unor vești primite din partea celor dragi. Tot de aici au putere, forță și tărie pentru a depăși momentele tensionate din această săptămână.

Pești

Peștii ar trebui să mai și acționeze. E cazul să abordeze probleme și să facă, fiindcă cu gândul s-au frământat destul. Timpul trece. Schimbă tactica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI