Horoscopul dragostei februarie 2022. Zodia care va atrage la nebunie sexul opus

Horoscopul dragostei februarie 2022. Zodia care va atrage la nebunie sexul opus
Horoscopul dragostei februarie 2022

Luna februarie este prielnică pentru noi relații amoroase sau pentru reaprinderea pasiunii pentru multe zodii. Marte și Venus promit să aducă noi aventuri amoroase, însă comunicarea romantică și întâlnirile de dragoste sunt destul de rezervate. Cu toate acestea, timpul este favorabil pentru a pune în discuție probleme importante, dar și pentru a planifica un viitor comun.

Horoscopul dragostei februarie 2022

Berbec

Chiar dacă ești ca o albinuță din floare în floare, iată că la sfârșitul lunii februarie iubirea te va lovi neașteptat. Urmează o perioadă de stabilitatea și liniște sufletească în viața ta.

Taur

Urmează surprize mari și neașteptate din partea partenerului, însă seriozitatea relației depinde doar de tine și de deciziile pe care urmează să le iei. În cazul în care relația se încheie abrupt, n-o să ai parte de prea multă singurătate, fiindcă o sa apară rapid altcineva în viața ta.

Gemeni

Vei simți o conexiune mai profundă ca niciodată față de persoana iubită, astfel că sunt luate decizii importante cu privire la viitor. Luna februarie o să fie una liniștită în cuplu.

Rac

Sunt șanse mari să te dezici de anumite relații din trecut care ți-au făcut mult rău, însă acesta este un lucru bun. Este posibil să apară conflicte minore și certuri, însă acest lucru nu va dura mult iar spre sfârșitul lunii lucrurile vor reintra la normal.

Leu

Este posibil să începi o nouă relație în luna februarie, iar dragostea își dă creativitatea de care ai nevoie pentru a reuși în tot ceea ce ți-ai propus.

Fecioară

Luna asta o să fie extrem de importantă din toate punctele de vedere, însă trebuie să ai grijă fiindcă mai multe probleme necesită rezolvare. Reușești să te impui în fața partenerului, iar asta o să te ajute mult.

Balanță

Prin simpla ta prezență reușești să stopezi orice fel de conflict care o să apară și aduci armonia în relație. Acum este momentul prielnic ca să închei anumite capitole dureroase din viața ta.

Scorpion

O să fie armonie în casă și în cuplu, însă veștile bune nu se opresc aici. Sunt șanse mari să ai parte de o promovare mult dorită, iar persoana iubită te va susține la orice pas.

Săgetător

Dacă te vei afla într-o pauză în relația ta, aceasta se va încheia până la urmă, însă nu cu un sfârșit prielnic, fiindcă relația va eșua. Însă nu este motiv de îngrijorare, asta înseamnă că o să ai mai mult timp pentru tine.

Capricorn

Șanse mari la orizont ca o relație de muncă sua prietenie să se transforme într-una amoroasă. Acordă-i o șansă fiindcă astrele sunt de partea ta.

Vărsător

Dramele din trecut ies la suprafață, iar relațiile care te-au rănit încă își pun amprenta asupra ta. Încearcă să te detașezi puțin, altfel o să ai probleme de sănătate.

Pești

Nu reușești să ai stabilitate în relația cu persoana iubită, din cauză că mintea îți fuge deseori către altcineva. Gândește-te foarte bine ce vrei cu adevărat și ia o decizie finală, pentru ca nimeni să nu aibă de suferit.