Horoscopul culorilor în decembrie. Ce nuanțe îți aduc noroc la bani sau în iubire

Horoscopul culorilor în decembrie. Ce nuanțe îți aduc noroc la bani sau în iubire

În ultima lună din 2021 majoritatea nativilor au decizii importante de luat, unele legate de bani, altele de iubire. Astfel, fie că trebuie să vinzi, să cumperi sau să comunici inteligent pentru a-ți atinge scopurile, nu uita că ajutorul astrelor vine și pe cale cromatică. Află în rândurile de mai jos care sunt culorile care te vor ajuta să faci din luna decembrie sau luna cadourilor o perioadă memorabilă.

Horoscopul culorilor în decembrie

Astrologii ne recomandă purtarea culorilor potrivite în funcție de zodie în fiecare zi a lunii decembrie, în timpul activităților obișnuite, însă nu se referă numai la obiecte vestimentare, ci și la obiecte în nuanțele care oferă protecție astrală, cum ar fi pixuri, foi, accesorii, chiar şi elasticele de păr colorate. Acestea dau și ele rezultate, întrucât se activează energia culorii în mod automat.

Așadar, haideți să descoperim ce culoare se potrivește fiecărui nativ din zodiac în luna decembrie:

Berbec 

În luna decembrie, deschiderea nativilor din zodia Berbec va fi către spiritualitate și către lumea nevăzută. Experiența va fi una incredibilă, însă vei avea nevoie de ceva care să te echilibreze și să te aducă înapoi cu picioarele pe pământ. Culoarea care te va ajuta foarte mult în luna cadourilor este cea gri.

Taur

Luna decembrie vine la pachet cu niște lecții în dragoste, învățându-te cum să te comporți în situații mai puțin obișnuite. Pentru a putea fi constant în procesul de învățare pe repede-nainte, astrologii îți recomandă să porți culoarea albastru. Vei rămâne cu informații prețioase despre viaţă, despre adaptabilitate și supravieţuire.

Gemeni

Gemenii sunt pe ultimă sută de metri în perioada cu Nodul Nord în semnul lor zodiacal, tranzit cu care se vor mai întâlni abia peste 24 de ani. În luna decembrie, acești nativi vor lua decizii importante legate de viața lor, astfel că au nevoie de vitalitate. Astrologii le recomandă purtarea culorii portocaliu.

Rac 

În ultima lună din an, în viața Racilor va exista multă fluctuaţie emoţională, fiind chiar mai sensibili decât de obicei. Un motiv ar putea fi faptul că vin sărbătorile sau stresul acumulat de-a lungul anului. Nativii zodiei Rac vor avea nevoie de ceva care să-i echilibreze, să le aducă liniște și pace, fapt pentru care sunt îndemnați să opteze mai des pentru culoarea verde.

Leu

În luna cadourilor, Leilor le bate la ușă lumea nevăzută, fiind acolo, activă, prezentă şi dornică să se manifeste. Nu te speria! Acest lucru este extrem de benefic. Pentru a avea acces la o conexiune de proporții cu lumea nevăzută, cu inspiraţia, cu spiritualitatea, instuiţia, poartă indigo.

Citește și: Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie. Zodia care are mare noroc

Ce nuanțe îți aduc noroc la bani sau în iubire

Fecioară
Fecioarele sunt în căutare de atenție și de afirmare în luna decembrie, dorind cu tot dinadinsul să se evidențieze. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor bate cu pumnul în masă pentru drepturile lor dacă vor considera că este nevoie, iar pentru asta vor avea nevoie de culoarea focului, de roşu, în toate dimensiunile şi formele de manifestare.
Balanță 

Balanțele vor avea de luat decizii legate de bani, de achiziții sau de vânzări în toată luna decembrie. Prin urmare, este necesar să de-a dovadă de coerență și să fie centrate materialism şi realitate. Pentru asta, recomandarea specialiștilor este să aibă asupra lor culoarea pământului, maro-închis, culoarea lemnului şi verde-închis.

Scorpion

Luna cadourilor va fi o lună cu multă comunicare pentru Scorpioni, fapt pentru care trebuie să fie atenți la modul în care vorbesc și la modul în care interacționează cu cei din jurul lor. Pentru a avea susținere în tot ceea ce comunică, aceștia trebuie să poarte culorile turcoaz sau verde-marin.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor rezolva o problemă cu care se confruntă de mult în luna decembrie, reprezentând un moment în care pot lua decizii care îi privesc personal. Aceștia sunt îndemnați să poarte alb, precum și argint și perle asupra lor.

Capricorn

Luna Cadourilor va fi încărcată de emoții și de iubire pentru acești nativi, pentru că Pluton trazitează Capricornul, iar Venus intră în mişcare retrogradă în semnul lor zodiacal. Va fi o lună a deciziilor, în care primează dragostea, iar creativitatea este la cote maxime. Dacă vrei să ieși din tiparul tău obișnuit, astrologii îți recomandă să porţi galben, portocaliu şi bijuterii din aur.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de protecție din punct de vedere al sănătății în luna decembrie. Nu vă îngrijorați, nu este vorba despre risc de îmbolnăvire, ci despre nevoia de a avea o stare mai bună, pentru a putea rezolva cât mai multe lucruri. Culoarea care te va ajuta în acest sens este verde.

Pești

Peștii trebuie să învețe ce este diplomația în luna decembrie, pentru a-și putea păstra relațiile cu cei din jur. Acești nativi vor avea tendința de a acționa impulsiv și de a lua lucrurile la modul personal, fapt care nu este bun augur. Pentru a putea da dovadă de diplomaţie, luciditate, coerenţă și maturitate în relațiile cu cei din jur, Peștii sunt sfătuiți să se îndrepte către culori deschise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI