Ce lecții de iubire primesc zodiile în 2022, conform lui Mihai Voropchievici: „Resetarea în dragoste”

Ce lecții de iubire primesc zodiile în 2022, conform lui Mihai Voropchievici: „Resetarea în dragoste”
Ce lectii de iubire primesc zodiile in 2022, conform lui Mihai Voropchievici

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit ce lecții de iubire primesc zodiile în 2022. Vestea bună este că toate semnele zodiacale vor avea noroc în dragoste datorită marelui benefic Jupiter. 2022 este un an propice pentru energii pozitive, căsătorii și făcut copii. Totuși, două planete îşi fac de cap, adică Venus, planeta dragostei și a plăcerii, retrogradează până pe data de 29 ianuarie în semnul Capricornului, care este ordonat și gânditor.

Ce anunță Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie. Lecții de iubire în 2022

Specialistul în numerologie Mihai Voropchievici a transmis că 2022 este anul în care relațiile se consolidează, fără ca zodiile să mai folosească manipularea. Responsabilă este și Marte, planeta sexului și energiei, care va retrograda tocmai pe 30 octombrie pentru restul anului. Iată ce lecții de iubire primesc cele 12 zodii în acest an.

Berbec

Planeta Marte supraveghează zodia Berbecilor, dar și pe zodiile de foc. Nativii Berbeci trec urgent la resetarea în dragoste.

Taur

Retrogradarea lui Venus ar putea să producă teamă nativilor Taur, pentru că ei sunt învățați să ofere. Zodia este pasională, însă această pasiune mai conduce și la un sex conservator.

Gemeni

În 2022, Gemenii lasă dragostea undeva pe planul doi, pentru carieră. Deci acești nativi au mai mult succes în domeniul profesional decât în iubire, asta nu înseamnă că relația de cuplu trebuie neglijată.

Rac

Anul 2022 le oferă Racilor șansa să se elibereze de toate fricile și insecuritățile pe care le au în minte sau în suflet cu privire la partener sau căsnicie.

Leu

Mihai Voropchievici le recomandă Leilor să vadă bine dacă relația în care se află nu este cumva o relație sufocantă și toxică. După ce vor ieși dintr-o asemenea relație vor găsi ceva care să fie pe frecvența lor spirituală.

Fecioară

În cazul Fecioarelor, anul 2022 arată excelent! Toate visurile se împlinesc, mai ales în săptămâna din apropierea zilei de 12 aprilie, care este perfectă pentru iubire.

Balanță

Dragostea dă târcoale din luna ianuarie. O Balanță singură are toate șansele să se îndrăgostească sau să se implice într-o nouă relație la începutul toamnei.

Scorpion

Scorpionii trebuie să-și schimbe viziunea despre iubire, dacă vor să fie fericiți.

Săgetător

Din punct de vedere afectiv, Săgetătorii vor avea un an interesant. Vor exista coborâșuri şi suișuri în viața acestor nativi, un fel de iubire cu năbădăi.

Capricorn

Anul 2022 începe și se încheie cu Venus, planeta plăcerii și a iubirii, chiar în zodia Capricorn. Acest semn zodiacal începe să își dea seama că este un butoi de dragoste care dă în clocot, dar parcă nu știe cum să o ofere.

Vărsător

Vărsătorii vor fi într-o continuă mișcare tot anul, încât uneori s-ar putea să nu fie interesați de iubire.

Pești

Pentru zodia Pești se întrevede ceva rar pe 12 aprilie, așa că mare grijă! Dă târcoale și steroidul angajamentului pentru căsătorie, deci urmează ceva important, a explicat numerologul la Antena 3.