Horoscopul dragostei. Cel mai bun partener intim pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul dragostei. Cel mai bun partener intim pentru fiecare zodie în parte
Horoscopul dragostei. Cel mai bun partener intim pentru fiecare zodie in parte

Dragostea plutește în aer pentru acești nativi ai horoscopului european. În timp ce unii se plâng de faptul că nu își găsesc jumătatea, alții se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor alături de persoanele care îi completează pe plan amoros. Care sunt cele mai bune compatibilități între zodii.

Ce zodii sunt compatibile pe plan sentimental

Zodiile de apă + zodiile de pământ

Nu este nicio surpriză pentru nimeni faptul că nativii din zodiile Scorpion, Rac și Pești sunt boemi, visători, romantici și extrem de introvertiți.

Sunt sensibili și vulnerabili, atunci când intră într-o relație amoroasă. Au nevoie de cineva puternic și echilibrat, care să le ofere liniște, echilibru, iubire și înțelegere.

Din punct de vedere al compatibilității în dragoste, zodiile de pământ sunt cei mai buni parteneri pentru nativii menționați mai sus. Aici vorbim despre reprezentanții semnelor zodiacale Taur, Fecioară și Capricorn.

Cei șase se completează perfect, atunci când sunt într-o relație. Se iubesc, se respectă și își oferă, unul celuilalt, spațiul necesar pentru a se maturiza și de a deveni cea mai bună versiune a lor.

Astrele sunt de părere că nativii zodiilor de apă și pământ ar trebui să evite să se îndrăgostească de persoanele născute sub zodiile de aer sau foc, cunoscuți pentru faptul că schimbă mai des partenerii.

Zodiile de aer + zodiile de foc

Toată lumea știe că aerul înțețește focul și îl ajută să devină și mai puternic. Ei bine, același lucru este valabil și în compatibilitatea zodiilor din horoscopul european.

Nativii zodiiilor de foc Berbec, Leu și Săgetător sunt firi temperamentale, dominante, puternice și exuberante. Adoră aventurile și provocările, nu se dau în lături de la nimic și sunt extrem de orgolioși.

Lor li se potrivesc cel mai bine reprezentanții zodiilor de aer Gemeni, Balanță și Vărsător. Se completează armonios în toate privințele. În dormitor, acești nativi sunt extrem de compatibili și devin foarte fericiți împreună.

Nativii din zodiile de aer sunt cunoscuți pentru faptul că sunt firi vesele, pline de viață, cu suflet deschis și extrem de răbdători.

Deși Gemenii și Vărsătorii sunt renumiți pentru faptul că schimbă des partenerii de viață, nativii din zodia Balanță aduc echilibrul necesar în cadrul horoscopului european.

Cel mai bine ar fi ca zodiile de aer și foc să evite nativii de apă sau pământ, deoarece, în acest fel, se vor evita conflictele orgoliilor.