Horoscop. Zodiile care sunt cei mai răi șefi. Cine își terorizează angajații la propriu

Horoscop. Zodiile care sunt cei mai răi șefi. Cine își terorizează angajații la propriu
Horoscop. Zodiile care sunt cei mai rai sefi. Cine isi terorizeaza angajatii la propriu

Zodia sub care ne naștem trasează caracteristici evidente pentru nativii horoscopului. Putem să intuim astfel dacă e impulsiv, vulnerabil, dacă adoră să fie în centrul atenției sau dacă e înconjurat de prieteni.

Există anumite trăsături ale fiecărui semn zodiacal care ne poate sugera și cum acesta se poartă dacă ajunge într-o funcție de conducere. Anumite zodii sunt destul de dure și cer imposibilul, altele sunt înțelegătoare și calde.

Ce șef avem în funcție de zodie! Iată cum trebuie să tranșezi situațiile la locul de muncă

Iată cum să te porți cu șeful tău în funcție de zodia pe care o are. Uite ce caracteristici are fiecare nativ al zodiacului.

Berbec-Acest nativ e ”domnul știe tot”. Crede că mereu dreptatea este de partea lui și este un fan înrăit al volumului mare de muncă. Nu vei vedea niciodată că o să își menajeze angajații și le va spune greșelile clar, cu subiect și predicat. Alege să fie văzut ca un șef impunător și nu este fanul viziunii de a fi perceput ca un amic sau un coleg. Totuși, acesta are un comportament corect față de subordonați.

Taur-Taurii sunt persoane foarte blânde. Le plac angajații care muncesc și își dau interesul și văd fiecare progres. De altfel, puși într-o funcție de conducere, mereu vor aprecia efortul subordonaților care vor fi răsplătiți. Unul dintre exemple este chiar Mark Zuckerberg.

Gemeni-Nativii acestei zodii sunt considerați coșmarul zodiacului. Nu le scapă o clipă pentru a-și teroriza subalterni și îi implică în mai multe task-uri în același timp. Sunt firi care nu duc un plan până la capăt și se răzgândesc destul de des. Sunt adepții unor angajați care sunt mereu gata de atac și care pot face mai multe lucruri în același timp.

Rac-Dacă vrei ca totul să fie lapte și miere cu un șef Rac, fii loial! Acesta este adeptul unei munci unitare, unde fiecare membru al echipei este implicat 100%. Acești nativi vor ca subordonații să trateze locul de muncă la fel ca și casa în care locuiesc, iar colegii lui să îi considere parte din familie.

Leu-Cu leii se lucrează ușor. Sunt firi care tind să fie prietnei cu angajații lor. Pot ieși fără probleme la o masă împreună, chiar la o sesiune de shopping și vor glumi destul de des. Sunt persoane dedicate și cer muncă de calitate de la subordonați, dar totul include și distracție. Laudă-i și oferă-le atenție și totul va fi perfect.

Fecioară-Fecioarele sunt persoane extrem de implicate și dedicate, dar au un mare defect. Nu știu să ceară ajutorul, iar asta nu-i nimic. Cer angajaților să aibă anumite capacități. Șefii Fecioară analizează tot, au planuri detaliate și exacte, iar subordonații trebuie să execute până la cel mai mic detaliu aceste lucruri.

Balanță-Nici munca alături de balanțe nu este rea. Sunt condiserați lideri generoși, care își tratează angajații cu empatie și generozitate. Cadourile nu lipsesc din tratamentul angajaților și mereu vor fi întrbați care sunt activitățile lor și în afara biroului. Partea proastă? Fiind persoane extrem de sociale, participă la multe evenimente și lasă munca pe mâna angajaților.

Scorpion-Ferește-te din calea Scorpionilor. Sunt persoane extrem de rigide, cu standarde înalte și chițibușri. Judecă ușor oameni, le descoperă defecte care nu există și sunt foarte duri. Nu au încredere în nimeni și preferă să lucreze cu un singur om, decât să gestioneze activitatea a mai multor persoane.

Săgetător-Sunt plini de energie, iar pe angajați îi pot obosi acest aspect. Vor mereu ceva nou și încep proiecte care mai de care mai complexe. Se substrag de la încheierea unei situații și găsesc înlocuitori care trebuie musai să le finalizeze proiectele. Improvizează ușor și sunt spontani.

Capricorn-Capricorn- acești nativi sunt născuți pentru a fi șefi. Angajații au mereu ce învăța de la ei și sunt mentori desăvărșiți. Muncesc foarte mult, iar asta creează așteptări și de la subordonații lor.

Vărsător-Vărsătorul e un amalgam de emoții. Deși sunt considerați destul de ciudați, aceștia au o energie unică și sunt amuzanți. Angajații lor trebuie să colaboreze destul de bine și vor face orice să îndeplinească acest task, inclusiv vor organiza team-buildinguri și întâlniri.

Pești-Nativii acestei zodii urăsc cu desăvârșire titlul de șef. Fug de responsabilități și preferă să facă treaba mai mult ei decât să apeleze la angajați. Totuși, anumiți Pești pot avea un comportament destul de ciudat și pot fi extrem de duri.