Horoscop zilnic 9 mai. Zodiile care vor avea probleme la locul de muncă și cu sănătatea

Horoscop zilnic 9 mai. Zodiile care vor avea probleme la locul de muncă și cu sănătatea
Horoscop zilnic 9 mai 2022

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu, însă se va afla în opoziție cu Saturn. Acest aspect ne inhibă din bucuria și entuziasmul zilelor trecute și ne face mai morocănoși. Trăirile emoționale sunt intense, dar mai degrabă tind să fie relaționate cu nemulțumirea, nefericirea și lipsa de apreciere.

Horoscop zilnic 9 mai

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicS-ar putea să te confrunți cu reactivarea unor trăiri mai vechi legate de faptul că nu ai suficient timp liber sau că proiectele tale merg anevoios. Posibil și ca niște planuri făcute cu cei din anturaj să nu iasă așa cum ți-ai fi dorit. Astăzi nu te baza pe asociați și nici pe suportul altora. S-ar putea să întâmpini unele dificultăți în relațiile cu cei dragi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicNu va fi ușor să găsești un echilibru între casă și profesie. Nevoile celor dragi sau pur și simplu responsabilitățile casnice, treburile gospodărești, te acaparează și te obosesc. S-ar putea să nu te poți concentra prea bine la locul de muncă din cauza asta. S-ar putea și să iasă cu reproșuri sau ai ai parte de tensiuni cu superiorii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicS-ar putea ca azi să nu poți discerne adevărul de minciună, motiv pentru care ar trebui să nu iei decizii importante și nici să nu crezi zvonurile pe care le auzi. Nu face promisiuni și nu da credit promisiunilor care ți se fac. Pe de altă parte, manifești o încăpățânare deloc caracteristică ție atunci când vine vorba să asculți sfaturile altora. Poți pierde sfaturi înțelepte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicEste foarte probabil ca astăzi să resimți niște constrângeri financiare, poate niște limitări impuse de alțiii, dacă depinzi financiar de ei. Nu te avânta în cheltuieli chiar dacă pe moment te vei simți mâhnit. Este de preferat să faci economii și să încerci să fii la zi cu toate plățile și datoriile. Ai grijă la tendința de a nu avea suficientă încredere în tine.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicLuna trece și astăzi prin zodia ta, însă opoziția cu Saturn îți poate aduce o stare generală de apăsare și chiar tristețe. Posibil ca nici tu să nu înțelegi ce ai și mai ales să te simți restricționat de ceilalți și neapreciat. Sunt posibile tensiuni cu partenerul și s-ar putea ca și tu să dai impresia că nu-ți pasă prea mult de alții.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicNu te simți în apele tale și s-ar putea să ai tendința de a somatiza. Ține cont că poți prelua cu mai multă ușurință stările celor din jur. Negativismul nu te ajută, ci mai degrabă te interiorizează. Totodată, ai mai multă grijă la problemele de sănătate mai vechi, care se pot manifesta, și la oboseala care tinde să se cronicizeze.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicS-ar putea ca planurile făcute cu prietenii să nu-ți iasă sau persoana pe care vrei să o cucerești să te acuze de neseriozitate. Nu te simți prea dornic de ieșit în lume și din cauza asta poți refuza niște invitații. Nu te baza prea mult pe asociați, s-ar putea să-ți lase pe umeri un proiect comun. Nici planurile de viitor nu sunt prea optimiste.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicEste o zi tensionată și agitată în sectorul profesional. S-ar putea ca responsabilitățile care vin din partea familiei sau treburile gospodărești să te copleșească și să nu mai faci față nici stresului profesional. Pe de altă parte, poți avea senzația că cineva îți pune bețe în roate și nu te lasă să te afirmi sau să-ți atingi un obiectiv.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicAi grijă la tendința de a-ți susține punctul de vedere până în pânzele albe. Totodată, ai tendința de a-ți impune părerile tale și celorlalți. Dacă vei avea de făcut o negociere, va trebui să mai lași de la tine și să fii mai deschis la compromis. Oricum astăzi cu greu vei cădea de acord cu cei din jur.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicNu te lăsa atras în investiții riscante sau care cer sume mari. S-ar putea să resimți niște nemulțumiri financiare și să apelezi la banii altora. Posibile nemulțumiri în cuplu din cauza cheltuielilor partenerului sau neînțelegeri legate de viața intimă. S-ar putea să manifești neîncredere în partener.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicLuna își continuă și astăzi tranzitul prin sectorul relațiilor tale, iar opoziția cu Saturn din zodia Vărsător sugerează tensiuni cu ceilalți. Ai grijă la autoritatea pe care ți-o impui în fața altora. Ești mult prea rigid și asta poate afecta relația de cuplu, dar și relațiile profesionale. S-ar putea, pe de altă parte, să nu tolerezi orgoliile mult prea mari ale partenerului.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicLa locul de muncă pot să apară neînțelegeri cu colegii. Aceștia fie manifestă o atitudine arogantă, fie nu se implică la fel de mult ca tine în activitățile profesionale. Ai grijă la sănătate pentru că te poți confrunta cu unele afecțiuni pe care le-ai tot ignorat. Te simți mai obosit și nu este exclus ca fizic să nu-ți poți îndeplini sarcinile.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 9 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!