Horoscopul de weekend 31 Iulie – 2 August 2020. Află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste

Horoscopul de weekend 31 Iulie – 2 August 2020. Află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste
Așa arată horoscopul pentru weekendul 31 iulie - 2 august pentru fiecare zodie

Vă prezentăm horoscopul pentru weekendul 31 iulie-2 august. Multe dintre zodii sunt cu gândul la distracție șși ăși vor pune planurile în practică, pe când altele nu-și mai văd capul de atâta treabă.

Așa arată horoscopul pentru weekendul 31 iulie – 2 august pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul își va surprinde partenerul de viață, după ce va veni cu o idee foarte romantică. Fie că este vprba despre o călătorie sau o simplă cină în oraș, partenerul de viață va rămâne impresionat.

Taur

Cam bați pasul peloc și ai început să-i cam enervezi pe cei din jurul tău, deoarece au impresia că îi ții și pe ei pe loc. Cine te place, te place așa cum ești, dar ar fi bine să te hotărăști și tu să începi să îți pui planurile în funcțiune.

Așa arată horoscopul pentru weekendul 31 iulie - 2 august pentru fiecare zodie
Așa arată horoscopul pentru weekendul 31 iulie – 2 august pentru fiecare zodie

Gemeni

Horoscopul weekend-ului 31 iulie-2 august spune că Gemenii au parte de un weekend de vis, după ce o rudă foarte apropiată se va întoarc acasă,din străinătate. Vor avea atâtea de povestit, că nici nu-și vor da seama când va trece weekendul.

Rac

Racu se odihnește în acest weekend, iar familia se va prinde imediat de planul tău, așa că te va lăsa în pace, ba chiar își vor prelua atribuțiile, cel puțin pentru sfârșitul săptămânii.

Leu

Leul va folosi weekendul pentru a-și pune planurile în practică. Vrea de ceva timp să facă ceva în gospodărie, dar niciodată nu a găsit timpul necesar. Acum a venit vremea marilor restructurări.

Fecioară

Fecioara este ocupată până peste cap, în acest weekend. O rudă îl va mai împovăra cu o problemă pe care trebuie s-o rezolve, așa că weekendul va fi prea scurt pentru nativii Lei.

Balanță

Balanța s-a săturat să-i asculte pe alții, așa că în acst weekend va prelua inițiativa, iar când vrea să se impună știe foarte bine cum s-o facă, astfel încât ceilali s-o urmeze.

Scorpion

Weekendul este pentru distracție. Cel pușin pentru Scorpion, care va pleca în afara orașului, la pădure sau poate chiar la o piscină din afara orașului, unde se va distra copios, alături de cei dragi.

Săgetător

Săgetătorul pare foarte aproape de o decepție în dragoste. Inima îi spune una, mintea însă vine cu un plan nou nouț. Depinde de tine pe cine vei asculta.

Capricorn

Învață să fii puțin mai flexibil, bazându-te pe ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu fi imun la gesturile pe care le fac cei dragi pentru tine și încearcă să te revanșezi din când în când față de aceștia, deoarece nimeni nu te va mai ajuta, dacă continui așa.

Vărsător

Vărsătorul are noroc de bani. Face ce face și câștigurile se țin lanț, în acest weekend. În plus, o cunoștință vine cu o idee de afaceri care ar putea deveni un succes.

Pești

Peștii nu vor sta acasă în acest weekend. Vor să vadă  verdeață, apă, să respire aer curat. așa că se vor urca ăn mașină și vor pleca din oraș, chiar dacă drumul va fi destul de dificil, din cauza caniculei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI