Horoscop, vineri, 31 iulie 2020: se schimbă norocul pentru nativii din zodiile Rac, Scorpion și Pești

Horoscop, vineri, 31 iulie 2020: se schimbă norocul pentru nativii din zodiile Rac, Scorpion și Pești
Horoscop, vineri, 31 iulie 2020: se schimbă norocul pentru nativii din zodiile Rac, Scorpion și Pești

Pe fondul unei opoziții cu Jupiter retrograd din Capricorn, zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn ar putea primi vești nu tocmai plăcute. În schimb, sub aspectul unui trigon armonios cu Neptun retrograd din Pești, Racilor și celorlalte semne de Apă li se schimbă norocul în bine.

Horoscop, vineri, 31 iulie 2020

Berbec

Îți e greu să te împarți între viața de familie și cea de carieră. Ambele te solicită mult și au nevoie de multă implicare din partea ta, dar este posibil totuși să ajungi la o cale de mijloc. Ar fi bine să îi favorizezi pe cei dragi de această dată.

Taur

Este posibil ca astăzi să ai parte de probleme de comunicare în raport cu cei cu care intri în contact. Te superi repede și ai tendința să spui lucruri pe care le-ai putea regreta.

Gemeni

Te așteaptă o zi cu multe surprize din punct de vedere financiar. Este posibil ca la orizont să apară unele plăți la care nu te-ai fi așteptat ori poate că ai amânat achitarea lor până acum, lucru care pune o presiune pe bugetul, dar mai ales economiile tale.

Rac

Se anunță o saga de tensiuni între tine și partenerul de viață. Atmosfera devine rapid încărcată și ar putea degenera într-o ceartă tot la fel de rapid. Folosește tonul potrivit.

Leu

Nu pare o zi prea bună pentru tine, ci mai degrabă aglomerată și antrenantă, drept pentru care puține din lucrurile pe care ți le-ai propus să le duci la capăt mai ajung să se concretizeze. Dă dovadă de flexibilitate.

Fecioară

Astăzi este o zi în care îți e greu să te împarți între preocupările de moment și planurile de viitor. Ești pus în fața unei alegeri, cu riscul ca apropiații să se supere.

Balanță

Chiar dacă drumul îți este mai neted acum, nu lăsa garda jos. Trebuie în continuare să dai dovadă de prezență de spirit și profesionalism.

Scorpion

Tensiunile plutesc în aer astăzi și riști să ajungi la un conflict. Din lipsă de tact și răbdare, este posibil să ajungi în situații greu de depășit în viitor, cu o persoană care era de mare perspectivă în viața ta.

Săgetător

Nu se anunță vești foarte bune din punct de vedere financiar. Ai făcut unele achiziții care nu se pretau în acest moment. Încearcă să îți gestionezi mai bine banii pe viitor.

Capricorn

Se întrevăd tensiuni în viața sentimentală. Trebuie să urmărești firul evenimentelor pentru a reveni la o atmosferă caldă. Deschide tu dialogul de pace.

Vărsător

Lucrurile evoluează greu astăzi în plan profesional și riști să fii copleșit. Dă dovadă de echilibru și nu depune armele înainte să fi epuizat toate strategiile.

Pești

S-ar putea să le fi promis partenerului și/sau copiilor că veți face ceva deosebit împreună astăzi, dar, fără să ții cont de asta, le-ai propus același lucru și prietenilor. Încearcă să vorbești cu cei din urmă și amână ieșirea, propunându-le o altă dată. Din programul tău a lipsit timpul petrecut cu cei dragi, așa că acum e momentul să te distrezi cu ei.