30 sept. 2022 | 11:09

Horoscopul banilor în octombrie. Zodia care va avea noroc și va da lovitura

Horoscop
Horoscopul banilor în octombrie. Zodia care va avea noroc și va da lovitura
Horoscopul banilor pentru luna octombrie.

Specialiștii vin cu noi detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Astrologii au adus amănunte despre situația lor financiară în luna octombrie. Unele semne vor avea noroc și vor da lovitura în carieră, iar altele se străduiesc să pună bazele unui proiect incredibil în care își pun toate speranțele. Iată cum va fi luna următoare de toamnă pentru tine din punct de vedere financiar! Vei avea sau nu surprize plăcute?

Horoscopul banilor pentru octombrie: vești bune pentru unele zodii

Berbec: în luna aceasta nu trebuie să faci schimbări majore, ci să duci proiectele începute la un alt nivel. Nu trebuie să îți fie teamă de modificările care apar pe drum.

Taur: trebuie să realizezi că nu poți să faci totul singur. E timpul să ceri ajutorul și să te bucuri că ai la cine să apelezi la nevoie.

Gemeni: luna aceasta este una magică pentru tine, plină de aventură, dar și de câștiguri substanțiale. Cei dragi te susțin indiferent de ce ai face.

Rac: parteneriatele pentru tine sunt înfloritoare în luna aceasta. Există șanse mari de succes pentru tine.

Leu: vin unele proiecte care te scot la suprafață din motive întemeiate. Sprijinul familiei contează cel mai mult în aceste momente pentru tine.

Fecioară: ești cu ochii după bani și premii și pare că te îndepărtezi în timpul acesta de scopul tău. Te concentrezi pe ce nu trebuie.

Balanță: este posibil ca lucrurile care nu au o fundație în mintea ta să se destrame extrem de repede. Ai încredere că există ordine în tot haosul tău.

Scorpion: trebuie să te concentrezi bine luna asta și să pui lucrurile în mișcare. Trebuie să faci mișcări îndrăznețe dacă vrei să pui mâna pe mai mulți bani.

Săgetător: luna asta o să vezi că ai mulți dușmani care încearcă să te saboteze. Partea bună este că ești puternic de unul singur.

Capricorn: ai control absolut asupra tot ce se întâmplă pe partea profesională. Găsești curajul să ieși în față cu niște idei incredibile.

Vărsător: astrele te îndrumă să faci o pauză luna aceasta și să nu te mai gândești la grijile pe care le-ai avut în ultima vreme. Nu trebuie să îți fie frică să o iei de la capăt.

Pești: există reguli care trebuie respectate. Învață să te coordonezi mai bine și să apreciezi mai bine timpul, oamenii dragi și proiectele mici. Totul s-a rezumat la bani pentru tine o perioadă prea lungă.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro