Horoscop zilnic, 3 septembrie: Taurii trebuie să fie atenţi la bani, iar Peştii sunt cuprinşi de o stare de nesiguranţă

Horoscop zilnic, 3 septembrie: Taurii trebuie să fie atenţi la bani, iar Peştii sunt cuprinşi de o stare de nesiguranţă
Horoscop zilnic pentru 3 septembrie 2021

Astăzi se formează o conjuncție foarte rară în zodia Gemeni, conjuncție care ultima dată s-a petrecut aici în anul 1871 și care are amprentă karmică. Este vorba de întâlnirea Lunii Negre cu Nodul Nord, moment care ne poate aduce întâlniri planificate de destin, informații, discuții, negocieri, alegeri și decizii care au rolul de a ne schimba sensul vieții.

Fiind vorba de două elemente karmice, Luna Neagră și Nodul Nord, nu este ceva ce putem planifica sau schimba, ci este vorba de o lecție pe care o primim, bună sau rea, va depinde și de alți factori. Totuși, aspectele pe care această conjuncție le face cu Mercur, guvernatorul Gemenilor, sunt bune, și ar putea însemna că ceea ce ne vine în viață acum ne va ajuta să ne echilibrăm pentru următorii mulți ani.

Horoscop pentru 3 septembrie 2021

Cum Luna Neagră reprezintă o tentație căreia nu-i rezistăm, s-ar putea să fim ispitiți de cuvinte, propuneri și trebuie să avem grijă la tot ce ține de comunicare în aceste zile. Pe de altă parte, Luna Neagră în Gemeni dă gândurilor și cuvintelor noastre o mare forță, iar Nodul Nord arată o direcție de viitor pe care trebuie să mergem pentru a evolua, de aceea, vă sfătuiesc să aveți mare grijă la ceea ce gândiți acum, la cuvintele pe care le spuneți pentru că puteți atrage niște energii puternice în viața voastră.
Horoscop zilnic 3 septembrie
Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord se petrece chiar în sectorul comunicării tale, deci ai grijă mai mult ca oricând și mai mult ca oricine altcineva ce gândești acum și ce spui. Poți face afirmații care să schimbe o poveste, poți lua o decizie care să-ți schimbe viitorul. Ține cont că poți fi tentat să iei decizii neinspirate și insuficient analizate, poți fi păcălit de cuvintele unora sau tu îi poți păcăli pe alții, de aceea ar fi ideal să nu faci promisiuni și nici să nu crezi în promisiunile altora. Atenție la negocieri și la actele semnate acum. În alte cazuri poate fi vorba de întâlniri de destin, de persoane care apar în viața ta cu un rol bine stabilit, atât relațional, cât și profesional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord se petrece în sectorul tău financiar, așa că ai grijă la toate propunerile care-ți vin în această perioadă, la negocierile pe care le faci, dar și la acțiunile care vizează finanțele pentru că poți pierde bani. Poți lua decizii financiare greșite, poți fi ispitit de o sumă de bani, poți administra greșit o sumă de bani și impactul va fi pe termen lung. Însă, poți face bani din munca ta foarte ușor acum, poți face bani din talentele tale și destinul chiar te poate forța să faci asta. Trebuie să știi că această conjuncție are rol de test, de a te pune la niște probe, deci ai grijă la ce achiziții faci și la cum îți administrezi bugetul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ești gazda acestei rare conjuncții de astăzi, deci cuvintele tale trebuie cântărite cu mare grijă, la fel și gândurile care-ți trec prin minte și deciziile pe care vrei să le iei. Este un moment foarte important pentru tine care-ți poate schimba viața și te poate pune pe direcția de evoluție. Poți întâlni o persoană care te va impacta, alături de care să construiești ceva, fie în planul ideilor, fie în plan sentimental, dacă ești singur. De exemplu, pentru unii nativi poate fi vorba de decizia importantă de a deveni părinți. Totodată, un dialog cu cineva poate schimba o perspectivă asupra viitorului, poate chiar o discuție în cuplu poate schimba traiectoria relației. Ai grijă la deciziile pe care le iei vizavi de propria ta persoană, de sănătatea și integritatea ta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord îți poate aduce o intuiție ieșită din comun și poate fi o adevărată poartă spre spiritualitate, spre vindecare și detașare de trecut și de tot ce este toxic în viața ta. Meditația, yoga, tehnicile spirituale, chiar și o carte citită sau o discuție cu un duhovnic, mentor, psiholog poate fi acum deschizătoare de drum. Poți înțelege niște răni mai vechi și le poți vindeca. Ai mare grijă la ispitele care pot veni acum, la tentații care te fac să intri într-un loc ascuns, în contexte care implică secrete și ascunzișuri. Sunt cazuri în care o persoană din trecut poate reveni și te poate tulbura emoțional.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord îți cere să fii mai atent la prieteni și asociați, la anturajele din care faci parte, la promisiunile care ți se fac și pe care le faci. Tentațiile pot veni din zona prietenilor, dar și din mediul online. Pe de o parte, poți câștiga popularitate, poți vorbi în fața unei mase de oameni și poți cuceri, dar pe de altă pare poți afla și cine merită cu adevărat să-ți fie aproape și cine nu. Poți vedea fața adevărată a unor persoane cu care colaborezi. Pot veni propuneri de noi proiecte, însă cântărește-le cu atenție și nu lua decizii grăbite.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord se petrece în sectorul carierei tale și poate aduce ocazia de a te afirma printr-o idee, printr-un discurs, printr-o ședință, printr-un talent. Poate fi vorba de o putere impresionantă de care vei da dovadă pentru a-ți atinge un obiectiv profesional, însă trebuie să ai grijă și la ispitele care vin acum pentru că imaginea îți poate fi afectată. Poți pierde o funcție sau poți porni pe o nouă direcție profesională, diametral opusă. În cazul femeilor, poate fi vorba de o cerere în căsătorie acum, de schimbarea statutului social, ceea ce implicit va conduce și la formarea unei familii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Rolul acestei conjuncții rare de astăzi poate fi acela de a-ți schimba radical niște convingeri și filozofii de viață, niște principii și credințe pe baza cărora funcționai până acum Poate fi un moment declanșator al evoluției spirituale, al evoluției personale și/sau profesionale. Poate decizi să te înscrii la un curs, să înveți ceva nou, poate cunoști un mentor care-ți schimbă viziunea și idealurile, poate cunoști o persoană de altă cultură, naționalitate și religie care-și lasă amprenta asupra ta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord se petrece în sectorul tău financiar și este de preferat să fii foarte atent la investițiile pe care le faci acum pentru că nu este exclus, fiind vorba de un moment karmic, să pierzi tot ce ai acumulat sau impactul să fie devastator pe termen lung. De exemplu, poate fi vorba de un credit, de un împrumut pe care-l faci și care-ți va schimba viața de acum înainte. Totodată, ai mare grijă cum administrezi banii care nu-ți aparțin și câte încredere acorzi partenerilor de afaceri, pentru că pot veni propuneri și negocieri înșelătoare. Unii nativi pot fi atrași în litigii, procese, în timp ce alți nativi pot fi ispitiți să calce strâmb. Aventurile pasionale sunt de evitat în această perioadă pentru că pot avea rol transformator major. Unii nativi pot descoperi o infidelitate a partenerului de viață care va schimba viitorul relației.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și te impactează direct, dat fiind că Nodul Sud se află în zodia ta. Este momentul să spui lucrurilor pe nume, să recunoști ceva, să conștientizezi ceva, un „ceva” care-ți va schimba viitorul și raportarea ta la ceilalți. Poți să vezi adevărata față a persoanelor cu care colaborezi, interacționezi, cu care ai afaceri, inclusiv a partenerului de viață. Pentru unii nativi poate fi momentul să întâlnească o persoană care să le schimbe viața și poate fi vorba de o întâlnire de destin, karmică, pentru alții poate fi momentul unei decizii radicale în relații, de exemplu un divorț.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord poate aduce o conștientizare importantă legată de locul de muncă, de stilul de viață și de sănătate. S-ar putea ca unii nativi să ia decizia de a pleca de la un loc de muncă, alții să fie ispitiți cu un nou job și să se dovedească că este decizia care îi relansează profesional, însă poate să fie și o tentație mult prea mare căreia să nu-i poată face față ulterior. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să iei o decizie care-ți schimbă rutina zilnica, modul de lucru, modul în care-ți desfășori activitățile, mai ales dacă este vorba să-ți îmbunătățești sănătatea.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord se petrece în sectorul afectiv și poate aduce, pentru unii nativi, un moment puternic de conștientizare care are legătură cu viața sentimentală, iar pentru alții poate aduce o întâlnire karmică, de destin. S-ar putea să fii mai tentat să cazi pradă unor plăceri și pasiuni, să te lași atras în aventuri pe care altă dată le-ai fi evitat. Tentațiile sentimentale pot fi mari acum. Nu face declarații de dragoste pe care nu le poți susține și nici tu nu crede promisiunile romantice ale altora. Pentru alți nativi poate fi vorba de discuții legate de copii, de materinitate/paternitate, poate de decizii în privința aceasta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Conjuncția Luna Neagră – Nodul Nord poate avea un impact major în zona
emoțională, în zona afectivă a legăturii cu trecutul, cu familia, cu copilăria. Ceva din trecut, ceva abandonat se poate întoarce acum în viața ta, poate un vis, o idee, o decizie veche, dar sentimentul de nesiguranță poate fi destul de mare. Poate fi vorba, în cazul unor nativi, de decizii importante, de destin, care vizează o casă, locuința, ideea de cămin în sine, care vizează familia și relația cu membrii familiei. Totodată, situații emoționale intense pot lua naștere acum și unii nativi se pot detașa forțat de traume din copilărie.

Horoscopul zilei de 3 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI