Horoscopul runelor 9-16 mai. Mihai Voropchievici ne spune ce zodie are protecţie divină

Horoscopul runelor 9-16 mai. Mihai Voropchievici ne spune ce zodie are protecţie divină
Horoscopul runelor 9-16 mai. Mihai Voropchievici ne spune ce zodie are protectie divină

Mihai Voropchievici ne spune ce ne-au pregătit runele pentru perioada 9 – 16 mai. În timp ce unii nativi sunt preocupați de petreceri și bucurii, alții au probleme în cuplu. Verifică ce îți rezervă runele, mai jos.

Ce ne rezervă horoscopul runelor 9 – 16 mai

Berbec

Nativii din zodia Berbec trec prin niste schimbări majore. Vei avea parte de anumite surprize mai mult sau mai puțin plăcute.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt extrem de solicitați în această săptămână. Primesc mesaje și complimente de la persoanele dragi.

Gemeni

Vești bune pentru nativii din zodia Gemeni. Primești un cadou și sume importate de bani. Ești răsfățatul zilei. Bucură-te de compania celor dragi din jurul tău.

Rac

Mihai Voropchievici spune că nativii din zodia Rac au parte de Wunjo și reușesc să câştige pe toate planurile în această săptămână, potrivit Antena 3.

Leu

Nativii din zodia Leu încearcă să își depășească impulsurile de a fi violenți în următoarea perioadă. Ai nevoie de o vacanță și să te relaxezi pentru câteva zile. Ești invitat la un botez sau o nuntă unde te vei distra pe cinste.

Fecioară

Vești excelente pentru nativii din Fecioară. Se produce un salt rapid şi calitativ în existenţa ta. Ai parte de laude din partea șefilor, iar unii nativi au parte de o promovare.

Balanță

Nativii din zodia Balanță se bucură de tot sprijinul divinității în această perioadă. Chiar dacă treci prin anumite greutăți, simți că ești ocrotit de o forță superioară.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion au probleme pe plan personal, se ceartă foarte rău cu partenerul de viață. Au nevoie de putere de muncă, înțelegere, forță și înțelepciune pentru a trece peste tot ce îi supără.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător găseşte răspunsuri la toate nemulțumirile pe care le are. Faci un consiliu de familie în care expuneți toate problemele, totul va fi bine într-un final.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn se gândește să plece într-o excursie, cât de curând. Visezi la vacanțe, la un concediu, relaxare, plimbări în aer liber și amintiri de neuitat.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător are probleme în familie și pare că stă pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Lucrurile s-au complicat și la locul de muncă.

Pești

Nativul din zodia Pești rămâne în așteptarea unei mari schimbări. Te vei lovi de lucruri mărețe, oportunități pe care nu le poți refuza. Bravo!