Horoscop. Zodiile care nu vor mai avea deloc noroc până la finalul lui iulie

Horoscop. Zodiile care nu vor mai avea deloc noroc până la finalul lui iulie
Horoscop: zodiile care nu au noroc până la finalul lunii iulie

Specialiștii vin cu noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Ce se întâmplă pentru nativi până la finele lunii iulie? Astrologii indică faptul că unele zodii nu au deloc parte de noroc în această perioadă. Despre ce este vorba? Faci parte din semnele care nu traversează zile senine?

Horoscop: zodii care nu au noroc până la finalul lunii iulie

Astrele pot indica felul în care ești sau îți va fi perioada tocmai din dreptul semnului sub care te-ai născut. Urmează o perioadă mai puțin fericită pentru câteva dintre semne. Acestea vor duce o luptă intensă, după câteva zile în care au văzut doar fericirea. Extrema aceasta le va face bine pentru că le va arăta cu adevărat că niciodată nu trebuie să se culce pe o ureche.

Unii pot profita de greu pentru a învăța lecțiile cuvenite, altele nu își descoperă deloc perspective sănătoase. Cele care sunt favorizate sunt categoric semenele de apă care trec printr-o perioadă extrem de bună. Acestea au parte de perioade deosebite, iar multe dintre ele își definitivează relațiile pe care le au.

Berbec – Perioada asta îți trezește nostalgia și te poate așeza din multe puncte de vedere. Este o perioadă de care aveai nevoie, dar care te consumă enorm. Trebuie să ai mai mare grijă de tine și îți este indicat să nu uiți de rădăcinile tale. Îți exprimi niște emoții uriașe la gândul strămoșilor tăi. Până acum nu te-ai gândit în profunzime la asta. Încearcă să faci pace cu cine ești și totul va prinde alt contur.

Leu – Luna iulie este despre introspecție. Lumea ta interioară trebuie descoperită cu mult mai bine și lăsată să strălucească puternic spre ceilalți. Este posibil să te surprindă atâta emoție și să începi să-ți faci griji pentru fiecare lucru. E posibil să ai revelații uriașe dacă reușești să te arăți în fața oamenilor exact așa cum ești. Vei rămâne și tu uimit de ceea ce ai în interior și de felul în care se va vedea lumea după ce vei face acest pas uriaș.

Săgetător – Supărările și grijile nu țin pentru totdeauna, asta trebuie să ai mereu în vedere. Această perioadă greu încercată are și ea timpul limitat. Important este să ieși din ea pe cât se poate de bine și să privești lucrurile mai lin. O să te ridici din propria cenușă, dar mai întâi trebuie să fie chinul. Încearcă să-ți găsești pacea interioară și să te pregătești cu această ocazie de viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI