Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Două zodii primesc azi bani pe card. Oare e și a ta printre ele?

Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Două zodii primesc azi bani pe card. Oare e și a ta printre ele?
Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Două zodii primesc azi bani pe card

Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Ziua cea mare și mult așteptată a venit. Astăzi se formează la grad perfect conjuncția Venus – Marte în zodia Leu, zodie în care, ultima dată s-a format în anul 1991. Venus este planeta iubirii și Marte este planeta dorinței, iar întâlnirea celor două se petrece o dată la doi ani și deschide un nou ciclu de creație.

Horoscop zilnic 13 iulie 2021

Ei bine, fiind vorba de Leu, conjuncția este explozivă și va revărsa asupra noastră nu doar o mare dorință de afirmare, ci și multă bucurie și entuziasm, poftă de viață. Este momentul să fim fericiți și să facem tot ce ne stă în putință pentru a cultiva această stare pe termen lung sau, cel puțin, până în februarie 2022, când cele se reunesc în Capricorn și apoi, în martie, în Vărsător (conjuncții atipice).

Conjuncția Venus – Marte din Leu aduce, de asemenea, și multă pasiune, dorință, iubire, spirit de aventură, nevoia de a fi apreciați, dar și foarte multă creativitate. Este momentul să alungăm monotonia din cuplu, iar dacă suntem singuri, să ne îndrăgostim. Punem suflet în ceea ce facem și putem străluci grație unui hobby pe care-l avem.

Toate zodiile vor fi impactate de această conjuncție, însă mai puternic o vor resimți semnele fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Este de bun augur și pentru celelalte semne de Foc (Berbec și Săgetător), dar și pentru celelalte semne de Aer (Gemeni și Balanță). De asemenea, și cei care au ascendentul în aceste zodii o vor resimți.

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te bucuri din plin de această remarcabilă conjuncție, dat fiind că se petrece chiar în sectorul iubirii și creativității tale. Vei simți cum starea de bine se instalează în viața ta, vei fi mai optimist și mai entuziast și vei simți să te bucuri de fiecare lucru din jurul tău. Este momentul să te afirmi printr-un hobby, printr-un talent personal, dar mai ales momentul să te îndrăgostești. Berbecii singuri au ocazia să-și întâlnească jumătatea, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot redescoperi pasiunea alături de partener.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția de astăzi, 13 iulie, te susține foarte mult dacă vrei să-ți construiești un cămin, așa că nu este deloc exclus, dacă te afli într-o relație de lungă durată, să apară o cerere în căsătorie. Pe de altă parte, pentru mulți Tauri este momentul să se preocupe de casă, poate să se mute, poate să o renoveze. Oricum, general vorbind, starea emoțională se îmbunătățește remarcabil, la fel și relația cu părinții și cu trecutul. Azi, fă-i o bucurie copilului interior! Nativii care se află departe de țară pot resimți un dor intens și nu este exclus să revină acasă. Totodată, Venus, din poziția de guvernatoarea a ta, și Marte, din poziția de guvernator al relațiilor tale, pot aduce celor singuri o nouă legătură sentimentală, iar în cuplu mai multă pasiune.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este guvernatoarea sectorului iubirii tale, iar uniunea de astăzi cu Marte nu este deloc exclus să-ți aducă o iubire pasională. Oricum, ai toată susținerea acestei conjuncții să atragi prin cuvinte, să-i magnetizezi pe cei din jur cu vorbele tale. Pe de altă parte, este o perioadă propice negocierilor și semnării sau rezolvării unor contexte ce țin de acte. O deplasare, o invitație primită acum nu trebuie refuzată pentru că îți va aduce multă bucurie. Cei care dau examene, teste, susțin interviuri, ședințe sau discursuri publice se bucură de succes.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția Venus – Marte se petrece în sectorul tău financiar și-ți poate aduce șansa de a-ți crește veniturile, dar și o mare atracție către cheltuieli și ar fi recomandat să nu exagerezi. O sumă de bani îți intră în conturi, salariul se poate mări, poți primi un comision, un bonus, ca urmare a recunoașterii meritelor tale. Pe de altă parte, îndrăznește să-ți pui în valoare talentele native și monetizează-le, recâștigă-ți încrederea în tine și, înainte de orice, apreciază-te mai mult! Ai toate motivele!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ești vedeta acestei perioade, dat fiind că Venus și Marte se întâlnesc în zodia ta după 30 de ani, așa că profită din plin. Este momentul să intri pe o nouă direcție în viață, să deschizi o nouă etapă, o etapă care să te facă fericit cu adevărat. Acum vei avea curajul necesar pentru a face schimbări în viața personală, relațională și profesională. Totodată, poți primi aprecieri acum, ți se pot recunoaște meritele și poți ieși în față, îți poți afirma creativitatea cu adevărat, chiar dacă te temi, chiar dacă încă nu te simți pregătit. Cei care sunt ancorați în trecut, pot fi împinși de la spate de destin.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția Venus – Marte se petrece pe o casă ascunsă, ceea ce poate însemna, în unele cazuri, că nativii trăiesc o pasiune secrete. S-ar putea să dezvolți o atracție pentru o persoană și să intri într-o relație interzisă care-ți va da universul peste cap. Este posibil să iubești în tăcere pe cineva, să fii nevoit să ții relația departe de ochii lumii din diferite motive, însă este greu de prevăzut, la modul general, dacă va fi vorba de o șansă sau o suferință karmică. Pe de altă parte, dacă vrei să te detașezi de trecut, acum poți avea curajul de a face pasul cel mare. Atenție la persoanele invidioase, care trag sfori în spatele cortinei, și mai multă grijă la sănătate, la odihnă și relaxare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă ești singur, șansele sunt foarte mari ca această conjuncție să-ți aducă un posibil partener din rândul prietenilor sau cunoscut prin intermediul anturajului sau al rețelelor sociale. Te bucuri de foarte multă popularitate, intri în noi cercuri, iar dacă ai proiecte online, de media, acestea pot să aibă succes. Sunt nativi care pot intra în noi proiecte de grup. Totodată, Venus fiind guvernatoarea ta și Marte, guvernatorul relațiilor tale, în cuplu se reaprinde pasiunea și astfel te poți apropia iar de partener și puteți face planuri de viitor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția de azi se formează în sectorul carierei tale și al celor mai înalte aspirații pe care le ai și este momentul să culegi laurii, momentul să ieși în față și să-și ceri drepturile. Te bucuri de recunoașterea meritelor, de aprecieri și nu este exclusă o avansare sau o schimbare de carieră. Oricum, ai toate șansele să-ți atingi niște obiective propuse. Pe de altă parte, Marte fiind guvernatorul tău și Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în cuplu se reaprinde pasiunea, iar nativii care au legături de lungă durată pot decide să le oficializeze. Sunt Scorpioni care-și schimbă statutul social.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Venus – Marte din Leu îți aduce ocazia de a pleca în călătoria mult visată, aceea călătorie în care, de exemplu, poți cunoaște o persoană importantă care să-ți schimbe viitorul sau poți să-ți întâlnești jumătatea sau poți să te îndrăgostești iremediabil de un loc și să te muți acolo. Este o perioadă în care îți atingi, fără îndoială, un ideal. Pe de altă parte, sunt nativi care obțin o diplomă, nativi care se înscriu la un seminar ce le va aduce un progres remarcabil, în evoluția personală sau în perfecționarea profesională.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Profită din plin de conjuncția de astăzi pentru a alunga monotonia din cuplu. Este o perioadă în care pasiunile renasc, însă există și o tendință către infidelitate, către aventuri erotice, către relații tabu. Cei singuri pot trăi o atracție fatală care va aduce transformări majore la nivel emoțional. Pe de altă parte, sunt și nativi care rezolvă chestiuni financiare, în special fiind vorba de contexte care implică terțe persoane, credite, moșteniri, litigii, etc… De exemplu, culeg roadele unei investiții sau partenerul de viață primește o sumă de bani.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Venus – Marte se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și dacă faci parte dintr-un cuplu cu vechime te poți aștepta la discuții despre viitorul relației, la o cerere în căsătorie. Oricum, pasiunea se reaprinde și este momentul ideal să profiți pentru a alunga monotonia instalată. Dacă ești singur, șansele de a-ți întâlni jumătatea sunt foarte mari. Pe de altă parte, sunt și Vărsători care obțin un contract profesional.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Conjuncția Venus – Marte din Leu îți aduce o îmbunătățire a stării de sănătate sau o preocupare sporită pentru acest aspect al vieții tale. La locul de muncă pot să apară unele orgolii între tine și colegi și asta să te determine să muncești cu mai mult spor și să vrei să te afirmi cu orice preț. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, însă trebuie să țină cont că este foarte important să muncească ceea ce le place pentru a avea succes. Posibil ca un hobby să fie transformat în meserie. Sentimental, această conjuncție poate aduce o atracție deosebită pentru un coleg sau pentru o persoană cunoscută prin intermediul profesiei.

Horoscopul zilei de 13 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI