Horoscop zilnic 14 iulie 2021. Racul are parte de discuții serioase, iar altă zodie are nevoie urgent de odihnă

Horoscop zilnic 14 iulie 2021. Racul are parte de discuții serioase, iar altă zodie are nevoie urgent de odihnă
Horoscop zilnic 14 iulie 2021. Racul are parte de discuții serioase

După explozia de bucurie adusă ieri de conjuncția Venus – Marte din zodia Leu, iată că astăzi mai revenim cu picioarele pe pământ, pentru că Luna va tranzita zodia Fecioară și ne va face mai rezervați în manifestări, mai pragmatici și mai calculați.

Horoscop zilnic 14 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Deși cheful de distracție și aventură continuă să fie resimți la cote înalte, astăzi te responsabilizezi mai mult față de activitățile zilnice și-ți canalizezi mai mult atenția pe sarcinile de la locul de muncă rămase restante, așa că ai toate șansele să ajungi cu totul la zi. Încearcă să fii atent și la detalii pentru că ai tendința să te grăbești în acțiuni.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Pe fondul conjuncției de ieri și al intrării Lunii în sectorul iubirii tale, ziua de astăzi te poate anima să ieși din casă, să socializezi mai mult și nu este exclus ca o persoană să-ți atragă atenția într-un mod deosebit. Ești creativ, îți exprimi cu ușurință emoțiile și sentimentele și, dacă ești singur, o nouă poveste de dragoste romantică poate lua naștere acum.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Luna în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, ziua de astăzi o poți dedica activităților casnice. Vei avea spor și vei reuși să faci și unele redecorări care să-ți bucure sufletul. Posibil chiar să cumperi un obiect pentru casă care să schimbe complet atmosfera și, implicit, și starea ta de spirit. Fii mai puțin agitat atunci când porți dialoguri cu cei dragi și încearcă să înțelegi nevoile părinților mai mult.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi favorabilă unor discuții serioase, posibil chiar cu reprezentanții unor instituții ale statului. Ai susținerea astrelor să rezolv chestiuni ce țin de acte, facturi, documente și poți negocia cu încredere. Zi bună, de asemenea, pentru examene, susținut interviuri și ședințe. Te bucuri de răbdare, nu simți să iei decizii pripite și atenția la detalii este un atu al momentului care poate întoarce lucrurile în favoarea ta.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ieri ai fost un adevărat vulcan de emoții, trăiri, sentimente, stări contradictorii și, în unele cazuri, posibil să fi apărut și tensiuni cu ceilalți. Chiar dacă te afli încă sub auspiciile acestui context astrologic, azi vei reuși să prinzi mai multă încredere în tine și să realizezi că unele frici sunt nefondate. Totodată, este o zi bună să plătești facturi, să te preocupi de chestiuni financiare cotidiene.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna tranzitează zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional, mai ales după ziua precedentă care ți-a făcut inima să bată mai repede, și la propriu și la figurat. Totodată, azi reușești să fii mai calm, dai dovadă de mai multă răbdare, simț practic și atenție la detalii. Ești deschis noutăților care apar în viața ta și ești mai îngăduitor cu principiile altora. Poți lua decizii înțelepte astăzi, posibil chiar în zona profesională.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te poți baza sprijinul prietenilor în rezolvarea unor chestiuni delicate și, în plus, intuiția ta funcționează la cote înalte, așa că te poți lăsa ghidat și de aceasta. S-ar putea să te simți mai obosit, mai ales dacă profesional ești acaparat de sarcini, trebuie să susții ședințe, să iei decizii sau chiar să tragi concluzii pentru viitorul carierei tale. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Încă te afli sub auspiciile conjuncției Venus – Marte, așa că ziua de astăzi îți este favorabilă profesional. Te poți afirma într-un mod plăcut care să atragă aprecierile și simpatia celorlalți, a publicului. Te bucuri de popularitate în cercul de prieteni și nu este deloc exclus ca cineva să-ți sară în ajutor, să te sprijine, poate chiar cu un sfat. O propunere de asociere poate veni spre tine.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai susținere destul de bună în sectorul carierei, sector tranzitat astăzi de Lună și te poți afirma mai ușor, te poți exprima sau îți poți ere niște drepturi cuvenite. Dai dovadă de mai multă răbdare și perseverență în atingerea unor obiective avute. Unii Săgetători pot primi un ajutor financiar nesperat, o susținere necondiționată din partea cuiva sau pot avea o idee bună despre cum să investească o sumă de bani, despre cum să câștige mai mult.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua de astăzi își induce o stare emoțională mai calmă. Simți nevoia de a-ți pune ordine în gânduri, nevoia de a-ți așeza niște principii la locul lor, de a-ți analiza niște credințe și convingeri. Chiar dacă ai idealuri prea înalte și nu crezi că le vei atinge, cumva astăzi nici nu-ți pierzi speranța în minuni. Bună comunicare cu partenerul de viață, dar și cu colaboratorii și partenerii de afaceri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te poți preocupa de niște chestiuni materiale, poți lua decizii legate de bunuri patrimoniale, poți pune în ordine sau chiar semna niște acte, hârtii, documente. În cuplu pot să apară discuții despre cheltuieli și administrarea bugetului comun și poți primi sprijin de la partener sau acesta are nevoie de susținerea ta financiară. Seara dedic-o unei cine romantice sau unei întâlniri intime.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Se conturează o zi bună pentru relațiile profesionale și poți ajunge la înțelegeri cu colegii, colaboratorii și partenerii de afaceri. Poți negocia contracte, poți delega sarcini acolo unde simți că nu mai faci față și pentru prima dată după mult timp chiar simți că te poți baza pe ceilalți. Totuși, prea multă muncă și interes pentru carieră poate aduce discuții în cuplu pentru că partenerul se simte neglijat.

Horoscopul zilei de 14 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI