16 dec. 2020 | 10:13

Horoscop. Zodiile care nu recunosc în ruptul capului că au greșit. Fugi de ele!

Diverse
Horoscop. Zodiile care nu recunosc în ruptul capului că au greșit. Fugi de ele!
Horoscopul zodiilor care nu vor să recunoască niciodată că greşesc

Astrologii au realizat horoscopul nativilor încăpăţânaţi şi au aflat care sunt zodiile care nu recunosc în ruptul capului că au greşit. Fereşte-te de ele cât poţi de mult.

Nativii care nu recunosc niciodată că au greşit

Cu siguranţă nu este pentru nimeni uşor să admită fapul că a comis o eroare, însă astrologii spun că sunt zodii care nu resunosc nici în ruptul capului că au greșit, indiferent de situaţie. Se pare că de vină ar fi orgoliul cu care au fost înzestraţi, iar sentimentul de vinovăţie pur şi simplu nu există. Iată care sunt nativii de care este bine să te fereşti din acest punct de vedere!

Horoscop BERBEC

Dacă ai de gând să faci acuzaţii sau critici, mai bine te abţii, spun astrologii. Nativii în Berbec sunt printre cei mai orgolioşi, motiv pentru care orice încercare de a-i face să recunoască unde şi de ce au greşit se va dovedi o greşeală fatală. Nu numai că se vor arăta deranjaţi de cele spuse, dar te vor face tot pe tine să te simţi vinovat.

Mai mult, impulsivitatea care îi caracterizează s-ar putea să îi facă să rupă chiar şi prietenii vechi. Foloseşte-ţi intuiţia şi încearcă să nu îi spui în faţă că a greşit, ci să îi explici la ce a dus atitudinea sa.

Horoscop LEU

Despre nativii Leu ştie toată lumea că sunt foarte mândri şi au mare încredere în ei. Din acest motiv, le este foarte greu să îşi recunoască greşelile, fie că sunt la locul de muncă, în relaţia cu partenerul sau cu familia. Chiar dacă îi vei arăta clar că nu a procedat corect, nici prin cap nu o să îi treacă să admită acest lucru.

Leul crede că ideile sale nu au cum să fie greşite vreodată. De aceea, când este pus în faţa unei greşeli, poate deveni defensiv. Este important să ai o discuţie cu el în privat şi să ştii cum să îi “gâdili” orgoliul pentru a-l face să realizeze motivul supărării tale.

Horoscopul zodiilor care nu recunosc că greşesc. FECIOARĂ

Chiar dacă uneori doar încerci să îl înveţi ceva, nativul în Fecioară va lua totul ca pe o critică. Din acest motiv, astrologii îţi recomandă să îi înveţi punctele sensibile şi să le aduci în discuţie ori de câte ori simţi că totul va degenera într-o ceartă urâtă.

Orice acuzaţie se poate întoarce rapid împotriva ta. Astfel, din “victimă” vei fi transformat imediat în “acuzat”, mai ales că Fecioara ştie exact cum să te întoarcă doar din cuvinte. Mai mult, acest nativ nu uită nicio jignire, niciodată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro