Horoscop 2021. Cele mai norocoase zodii: avantaje majore de la 1 ianuarie

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zodii: avantaje majore de la 1 ianuarie
Horoscop 2021 pentru toate zodiile

Anul 2021 se preconizează a fi cu mult mai bun comparativ cu 2020. Nativii zodiilor vor păși cu dreptul în noul an pentru că norocul o să le zâmbească pe toata durata anului.

Horoscopul 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru Berbeci va fi un an foarte bun, poate cel mai bun. Trebuie să acorde însă o importanță sporită sănătății. Berbecii vor avea venituri sigure de la locul de muncă.

Taur

Pentru Tauri, va fi noroc atât pe plan financiar, cât și sentimental. Nativii vor deveni mai buni și mai calme, reușind să-și stăpânească stresul, care va fi din plin în noul an.

Gemeni

Pentru Gemeni va fi așa cum au sperat, deși nativii nu au așteptări așa de mari. Ei vor reuși să bifeze toate obiectele plănuite încă din prima lună a anului nou.

Rac

Racul este printre cel mai norocos semn zodiacal, va încerca lucruri noi și va demonstra tuturor că este capabil de lucruri frumoase, așadar norocul nu-i va lipsi.

Leu

Leii atrag asupra lor norocul. Este mai optimist ca niciodată, iar spre finele anului 2021 va avea noroc și în dragoste. Decembrie îi va prinde căutând destinații pentru luna de miere.

Fecioară

Fecioarele depun efort dublu pentru a-și păstra reputația dobândită anul trecut. Norocul va fi de partea lor, deși nu este exclusă o posibilă concediere. Universul vrea să le arate și alte căi ale vieții care le vor aduce multă fercire.

Balanță

Balanțele vor fi în căutarea echilibrului suprem și vor fi foarte norocoase în plan profesional. Vor fi luate prin surprindere, vor avea o majorare de salariu. Nu vor excela însă la capitolul dragoste și se întrevede o posibilă despărțire.

Scorpion

Pentru Scorpioni, lucrurile vor sta cât se poate de bine în noul an, primind o sumă considerabilă de bani. Vor putea investi într-o afacere nouă. Trebuie să dea cel mai mult pe plan profesional în noul an.

Săgetător

Pentru Săgetători, norocul nu va bate la ușă în noul an. Deși va duce o viață lipsită de griji în prima jumătate a anului, totul va fi ca anul care a trecut. Din toamna lui 2021 va apărea și ghinionul. O să dea cu piciorul relației frumoase pe care le vor avea, din motive imature și de neînțeles.

Capricorn

Capricornii vor da dovadă de și mai multă determinare. Se vor axa mult pe ideile lor, pentru a excela. Poate să apară însă anxietate.

Vărsător

Vărsătorii vor crea cele mai originale lucruri, vor avea noroc în dragoste și în bani. Vor dispune de un loc de muncă foarte bun, iar asta nu se datorează doar hazardului, ci și personalității creative.

Pești

Sunt capabili de foarte numeroase lucruri aducătoare de bunăstare. Norocul le va permite să ducă la bun sfârșit toate sarcinile lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI