18 aug. 2022 | 20:50

Horoscop zilnic vineri, 19 august. Racii au nevoie de odihnă, ce se întâmplă cu nativii Scorpion

Horoscop
Horoscop zilnic vineri, 19 august. Racii au nevoie de odihnă, ce se întâmplă cu nativii Scorpion
Horoscop pentru 19 august.

Luna traversează zodia Taur în prima jumătate de zi și formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii. Suntem stimulați să ne urmăm obiectivele, luăm inițiative și de bucurăm de multă energie. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Gemeni și schimbul de informații va fi mai ușor, facem deplasări pe distanțe scurte și ne implică în mai multe acțiuni deodată.

Horoscop zilnic 19 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Posibil dimineață să intri în posesia unei sume de bani, pe care ai împrumutat-o sau poate decizi să-i faci o surpriză partenerului de cuplu și îi cumperi un cadou. La serviciu poți intra în niște dispute cu șefii din cauza salarizării, iar după amiază faci câteva deplasări să rezolvi chestiuni personale.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea astăzi să fii mai impulsiv în relațiile cu superiorii, așa că ai grijă ce spui și cum folosești în favoarea ta informațiile pe care le deții! În partea a doua a zilei, intri în posesia unei sume de bani sau negociezi un contract nou.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

În prima parte a zilei este posibil să te simți fără energie. Poate pentru că Luna îți traversează sectorul frământărilor interioare și izolării și ai nevoie să stai departe de toți factorii care te suprasolicită. În partea a doua a zilei, odată cu intrarea Lunii în zodia Gemeni, îți revii ca prin minune și ești pus pe treabă și pe rezolvarea chestiunilor profesionale restante.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă în prima parte a zilei îți faci planuri de viitor sau financiare cu partenerul de cuplu, în partea a doua, s-ar putea să nu mai ai chef de nimic, să vrei să te izolezi, să te odihnești mai mult, să citești sau să te uiți la un serial. Dacă timpul îți permite, ascultă-ți organismul și dă-i un răgaz, dacă are nevoie.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

În prima jumătate de zi se activează sectorul profesional și relațiile cu superiorii și este posibil să primești un telefon de la aceștia dacă lucrezi în regim de telemuncă sau să fii invitat la o discuție la birou. Posibil să primești o ofertă nouă de muncă sau volumul sarcinilor de muncă să se mărească.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Posibil în prima jumătate de zi să ai parte de evenimente neașteptate la locul de muncă și este posibil să ai nevoie de ajutorul șefilor în rezolvarea unor situații. Și-n programul de lucru s-ar putea să fie schimbări sau să apară colegi noi, pe care va trebui să îi ajuți.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Posibil planurile tale financiare să fie date peste cap de o chestiune, care apare în situația banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu. Va fi nevoie să achitați o taxă, un impozit sau să returnați o datorie mai devreme decât ați stabilit. Partenerul va fi cel care va susține financiar această situație, deci nu este nevoie să te impacientezi. Lucrurile se rezolvă mai repede decât ți-ai imaginat.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Sectorul relațiilor profesionale este activat în prima jumătate de zi și s-ar putea să fii puțin mai agresiv în relațiile cu ceilalți, așa că ai grijă la ton și atitudine să nu deranjezi! Chiar dacă ești bine intenționat, lucrurile ar putea escalada într-o situație la care nu vrei să ajungi.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Rezolvarea unor chestiuni profesionale cu parteneri sau asociați cu care lucrezi este prioritatea ta din prima jumătate de zi. Dacă ai de gând să începi un schimb de experiență profesional sau să închei un contract cu un partener sau angajator străin, s-ar putea ca astăzi să aibă loc întâlnirea.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice este activat astăzi în prima parte din zi de contextul astral, care poate aduce și dispute sau neînțelegeri într-un dialog cu partenerul de cuplu. Deși ești conștient că trebuie să spui lucrurilor pe nume, să nu ajungi în situația în care va fi prea târziu să repari ceva, ceva te oprește și stai pe gânduri dacă să inițiezi sau cu dialogul.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Evenimentele care au avut loc în planul familiei ți-au dat universul peste cap în ultima perioadă și nu știi cum să găsești soluții să te împaci cu părinții sau cu o rudă cu care ai avut niște tensiuni. Trebuie să înțelegi unde ai greșit, să cauți să inițiezi un dialog și să-ți recunoști greșeala.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Sectorul profesional este foarte activ în prima parte a zilei, cu întâlniri, ședințe, deplasări. Dacă ai de susținut un examen, interviu sau un proiect în fața unei comisii, s-ar putea să faci impresie bună. În partea a doua a zilei, te preocupă rezolvarea unor chestiuni familiale.
Horoscopul zilei de 19 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro