Horoscop zilnic sâmbătă, 24 septembrie 2022. Zodia care va fi dezamăgită în iubire

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 septembrie 2022. Zodia care va fi dezamăgită în iubire
Vezi care este zodia care va fi dezamăgită în iubire

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 septembrie 2022. Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Fecioară va forma o opozitie cu Neptun, planeta iluziilor, din zodia Pesti. Acest aspect se va resimti și în următoarele zile. Va aduce confuzie în plan sentimental, iluzii prea mari și tendința de idealizare a partenerului. Nu este o perioadă bună pentru a începe noi relații pentru că nu putem vedea adevărata față a partenerului. Din punct de vedere financiar, trebuie să avem grijă la cheltuieli și să nu ne lăsăm păcăliți sau furați. Așdar, hai să aflăm care este zodia care va fi dezamăgită în iubire.

Horoscop 24 septembrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 24 septembrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Ai grijă la tendința de a-ți urca partenerul pe un piedestal, nativule din Berbec, de a fi prea iertător și de a trece cu vederea situații care te rănesc. În cazul unor nativi, un fost partener poate reveni și poate aduce o nouă furtună sentimentală. Sunt zile bune pentru a ieși dintr-o relație toxică și pentru a încheia socoteala cu trecutul sentimental. Dacă ești singur, evită să intri într-o nouă relație pentru că poți atrage un partener care este, de fapt, indisponibil emoțional. Nu-ți vei dori să te transformi în vindecătorul acestuia.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și se află în sectorul iubirii tale. Prin urmare s-ar putea să nu vezi prea clar situațiile cu care te confrunți în viața sentimentală. Ai grijă să nu-ți faci iluzii prea mari în privința unui partener. Dacă ești singur evită întâlnirile romantice pentru că poți fi dezamăgit ulterior. Pe de altă parte, o deziluzie mare o poți avea din partea unui prieten.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Venus este planeta care îți guvernează iubirea, zilele acestea s-ar putea să ai parte de niște confuzii sentimentale, deziluzii sau să visezi prea departe. S-ar putea ca tu să-ți dorești oficializarea unei relații, construirea unui cămin, iar partenerul să aibă alte gânduri. Pe de altă parte, în plan profesional, ai grijă la persoanele care îți pot face promisiuni mărețe și-ți vând, de fapt, doar iluzii.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei poate aduce multe confuzii și momente în care nu ești lucid, chiar și o lipsa de concentrare, de aceea este important sa nu iei decizii majore. De asemenea, fii mai atent la acte, la negocieri și nu te lăsa păcălit de promisiunile mărețe ale celor din jur. Ai grijă că și tu ai tendința de a promite marea cu sarea.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Zilele acestea vei fi mai tentat să faci cheltuieli, mai ales cheltuieli inutile care îți pot dezechilibra bugetul. Nu este exclus să-ți vină niște plăți din urmă și să fii nevoit să apelezi la economii. Dat fiind faptul că opoziția se petrece pe o axă financiară, ai grijă ce faci cu portofelul, să nu fii păcălit cu banii sau să-i pierzi.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află chiar în zodia ta, iar Neptun în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce multe iluzii în plan sentimental și idealizări are partenerului de viață. Zilele acestea evită întâlnirile romantice pentru că nu vezi realitatea și ulterior poți fi dezamăgit de cealaltă persoană. Dacă ai cunoscut pe cineva de curând, încearcă să nu te iluzionezi și să nu-ți faci speranțe deșarte.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta și s-ar putea că opoziția cu Neptun să te facă să vezi realitatea complet diferit chiar ireal. Contextul astrologic atrage atenția persoanelor care sunt în relații toxice că este momentul să iasă din acestea. Este posibil ca teama de abandon sau de singurătate să se amplifice în aceste zile și să te facă iertător acolo unde nu este cazul.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este planeta care îți guvernează relațiile , nativule Scorpion. Va forma această opoziție cu Neptun din sectorul iubirii, așa că tendința ta către visare, idealizare și fantezie este foarte mare. Dacă ai o relație de cuplu care merge perfect, atunci sunt zile bune pentru romantism. Însă dacă ești singur și cunoști pe cineva ar trebui să ai grijă să nu îți faci iluzii prea mari. Poți fi dezamăgit ulterior.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 24 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus se află în sectorul carierei tale, prin urmare iluziile tale pot fi de natura profesională. Ai grijă ca dorința ta de afirmare și de recunoaștere să nu te facă să cazi în extrema cealaltă și să accepți orice propunere ți se face. Ai putea fi manipulat de persoane cu functie pentru a prelua niște responsabilități mult prea mari pentru tine. Asigură te că dacă primești o funcție, știi să o îndeplinești.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este planeta care îți guvernează sectorul sentimental. S-ar putea ca zilele acestea să fii mai visător sau mai confuz cu privire la sentimentele tale. Pe de o parte, în cuplurile în care lucrurile merg bine. Sunt zile cu încărcătură romantică. Dacă ești singur, ai grijă să nu te lași furat de visare și iluzii. De aceea ar fi mai bine să eviți întâlnirile romantice în această perioadă.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus și Neptun formează o opoziție pe axa ta financiară, așa că încearcă să eviți cheltuielile nejustificate. Contextul astrologic avertizează asupra tendinței de a cheltui banii altora sau bani pe care încă nu îi ai, de exemplu, nu te împrumuta știind că vei returna banii din ceea ce urmează să primești. Evităm investițiile riscante și speculațiile financiare.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 24 septembrie Pești/ Ascendent Pești

Venus se află sectorul relațiilor tale și formează o opoziție cu Neptun din zodia ta, prin urmare sunt zile în care visarea și confuziile sentimentale pot atinge cote maxime. Ai grijă la tendința de a-ți mințit partenerul. Unii nativi pot avea parte de neînțelegeri în cuplu din cauza faptului că nu înțeleg exact ce vrea cealaltă persoană. Dacă ești singur, evită întâlnirile romantice pentru că s-ar putea să-ți faci iluzii deșarte.

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 24 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!